Super Bowl 2015: Prinţ şi cerşetor

Ultima actualizare:

    Tom Brady (37 de ani),  New England Patriots,  25 milioane dolari pe an
Tom Brady (37 de ani), New England Patriots, 25 milioane dolari pe an

În noaptea de duminică spre luni, la Glendale (Arizona), „şoimii de mare” din Seattle îşi apără titlul de campioană în NFL contra celor de la New England Patriots. Superbowl-ul 2015 va fi un spectacol pus în scenă de vedetele celor două echipe, fundaşii Tom Brady şi Russell Wilson.

Postul de „quarterback” este cel mai important în fotbalul american, astfel că nouă dintre cei mai bine plătiţi jucători din NFL evoluează pe această poziţie. În acest top al salariilor nu apar însă, din motive diferite, Tom Brady (New England Patriots) şi Russell Wilson (Seattle Seahawks), cei care diseară îşi dispută titlul de campioni în Super Bowl. Pe de-o parte, veteranul Tom Brady (37 de ani) a ajuns la un acord cu echipa la care joacă de 15 ani să câştige pe hârtie numai două milioane de dolari pe an, fapt care ajută clubul în ceea ce priveşte plafoanele salariale impuse în NFL.

În schimb, cu bonusuri şi sponsorizări, Brady ajunge fără mari probleme la venituri stagionale de aproximativ 25 de milioane $, Tom fiind astfel cel mai bine plătit sportiv din fotbalul cu mingea ovală. Adversarul direct al lui Tom Brady în finala din această noapte are o situaţie total diferită. Russell Wilson (26 de ani) a cochetat mai întâi cu baseball-ul, cariera sa în NFL începând abia în 2012. Din acest motiv, fundaşul echipei din Seattle a acceptat un salariu de 800.000 $ pe an cu tot cu bonusuri, el fiind singurul „quarterback” din NFL care încasează sub un milion de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net