Suntem vicecampioni mondiali la campionatele FILA - MMA! Italia e după noi!

Ultima actualizare:

Gică Constantin (CS Amatto Budokan) a câștigat medalia de argint la categoria  62 kg, în urma disputării a patru meciuri din care a câștigat trei înainte de limită, prin KO si Armbar. Liviu Ionescu (CS Lupii Albaștrii) a cucerit medalia de bronz categoria 66 kg, în urma disputării a patru meciuri din care a câștigat două meciuri la puncte. Aurel "Mineru" Pirtea (CS Amatto Budokan) a luat medalie de aur la categoria 77 kg, obţinând trei victorii din tot atâtea meciuri disputate.

Florea Sorin (CS Dinamovistii Fight) și-a trecut în palmares o medalie de bronz (categoria 84 kg) iar Zsolt Balla (CS Bushido Dalonta) o medalie de aur (categoria 93 kg), câştigând toate cele trei meciuri din care doua înainte de limită. În clasamentul pe națiuni - MMA, România este pe locul 2 fiind devansată de Canada și urmată de Italia.

La Pankration FILA, suntem pe locul I

Condusă de profesorul Amatto Zaharia, naționala de Kempo a României și-a dovedit încă o dată valoarea la cel mai înalt nivel internațional în probele de luptă cu caracter mixt, sportivii români câștigând locul I pe națiuni la proba PANKRATION. Românii au fost aplaudați la scenă deschisă de catre toate echipele participante pentru modul categoric în care au dominat prima zi a competiției.

 Rezultate:-       Gică Constantin (CS Amatto Budokan) – aur, cat.-62 Kg-       Liviu Ionescu (CS Lupii Albaştrii) – argint, cat. -66 Kg-       Daniel Asaftei (CS Academia Navală Constanta) – aur , cat.-71 Kg-       Aurel “Mineru” Pirtea (CS Amatto Budokan) – aur, cat. -77 Kg-       Florea Sorin (CS Dinamoviştii Fight) – aur, cat.-84 Kg-       Zsolt Balla (CS Bushido Salonta) – aur, cat. -93 kg

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net