Sunt buni și la făcut prăjituri, nu doar la box!

Ultima actualizare:

    Cristina Cozma și Robert Jitaru au făcut prima prăjitură din viața lor
Cristina Cozma și Robert Jitaru au făcut prima prăjitură din viața lor

De când s-au întors de la turneul preolimpic de box de la Londra, Cristina Cosma și Robert Jitaru stau în izolare în Năsăud. Cei doi tineri se iubesc de doi ani și jumătate, dar nu au mai petrecut niciodată atât de mult timp împreună.

Cu ocazia restricțiilor și distanțării sociale impuse de pandemia de coronavirus, boxerii și-au descoperit înclinații în bucătarie. Ei au pregătit pentru Paște prăjitura preferată, pe care mama Cristinei o face de câte ori sportiva vine acasă.  ”Banana bread e o prajitură care nouă ne place foarte mult. Este ușoară și are puține calorii. Trebuie să avem grijă la categorie în această perioadă, chiar dacă facem câte două antrenamente pe zi”, a declarat Cristina Cosma pentru Sportsnet Group.

„E ciudat să stăm atât de mult timp împreună, nu s-a mai întâmplat până acum de doi ani și jumătate. Sper să se termine totul cât mai repede și să ne întoarcem la boxul nostru”, spune și Robert Jitaru, campion european U22 la box.

În timpul izolării, sportivii încearcă să își ocupe timpul cu activități care să nu îi plictisească. Citesc, se uită la seriale si la filme și nu trece o zi în care să nu aibă câte două antrenamente. ”Nu pot să nu mă gândesc că dacă totul era OK, acum eram la București în cantonament, ne pregăteam pentru turneul preolimpic din mai, de la Paris”, se destăinuie Cristina. Cei doi tineri se pregătesc să ajungă la prima Olimpiadă din viața lor, cea de la Tokyo din 2021. Cristina, vicecampioană europeană la U22, iar Robert, campion european la U22, trebuie să obțină biletele la JO în turneul de la Paris, care deocamdată nu se știe când va avea loc. “Este visul nostru să mergem împreună la Tokyo… Ne e și frică să ne gândim cum ar fi să fim amândoi acolo! Pentru asta te apuci de sport, să ajungi la un Campionat Mondial și la Jocurile Olimpice”, declară Robert Jitaru.

Până acum, România are un singur pugilist calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2021, Cosmin Gîrleanu, la categoria 52 de kilograme.

image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net