Suedezul Per Johansson revine la campioana României, CSM Bucureşti

Ultima actualizare:

    Per Johansson
Per Johansson

Echipa de handbal feminin a CSM Bucureşti are un nou antrenor principal, după ce colaborarea cu Helle Thomsen s-a încheiat pe cale amiabilă.

„Tigroaicele” vor fi pregătite de suedezul Per Johansson, care a ajuns la un acord cu clubul pentru a prelua echipa în perioada următoare.

Tehnicianul se află pentru a doua oară la conducerea campioanei României, după ce în sezonul precedent a câştigat locul 3 în Final Four-ul Ligii Campionilor. Suedezul va face echipă cu Adi Vasile, alături de care pregăteşte şi naţionala Muntenegrului. 

Per Johansson a declarat că speră ca de această dată să poată aduce trofeul european la Bucureşti. În acest moment, „Tigroaicele” se află pe primul loc în Liga Florilor şi continuă parcursul în Cupa României şi în Liga Campionilor.

„Vreau să mulţumesc clubului că mi-a dat oportunitatea de a mă întoarce la CSM. Sunt puţine ocazii pentru un antrenor de a câştiga Liga Campionilor. CSM Bucureşti este unul dintre cele mai bune cluburi, iar orice altă medalie înafară de aur în Final Four reprezintă un eşec. Am acceptat provocarea de a putea dansa din nou pe cea mai mare scenă, cu tot ce înseamnă acest lucru şi am decis astfel să mă întorc la Bucureşti”, a subliniat tehnicianul suedez. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net