Steroizii i-au luat minţile lui Pistorius

Ultima actualizare:

Nici acum, la câteva zile după teribila veste, nu se ştie ce-a fost în mintea lui Oscar Pistorius în noaptea în care şi-a împuşcat mortal iubita. Ultima ipoteză lansată de investigatori este că atletul paralimpic a acţionat într-un exces de furie provocat de utilizarea unor substanţe interzise. Dovada? În casa lui au fost găsiţi diverşi steroizi anabolizanţi.

Pentru a afla adevărul, lui i-au fost recoltate probe de sânge. E posibil ca surplusul de steroizi să se fi suprapus cu psihicul labil dovedit de Pistorius în ultima perioadă.

Astfel, apropiaţi ai sud-africanului le-au povestit anchetatorilor despre crizele dese de isterie făcute de Oscar, însoţite de un limbaj agresiv. În aceeaşi idee, Samantha Taylor, o fostă iubită a lui Oscar, a adus alte detalii referitoare la comportamentul atletului în viaţa de zi cu zi: îi plăcea să conducă cu peste 200 de kilometri pe oră şi suferea de gelozie patologică, obligându-le pe femeile care ieşeau cu el să nu poarte tocuri şi să renunţe la cercei.

Reeva Steenkamp, victima lui Pistorius, avea 30 de ani şi a fost un top-model sud-african şi prezentatoare TV. Ea a apărut pe coperta revistei FHM şi a fost imaginea cosmeticelor Avon în Africa de Sud. Ea şi atletul aveau o relaţie de circa un an.

Ca o ironie a sorţii, cu puţin timp înainte de a fi acuzat că şi-a împuşcat iubita, Oscar Pistorius fusese protagonistul unei reclame cu titlul "I'm the bullet in the chamber" (Sunt glonţul din cameră). Spotul, postat pe site-ul sportivului, a fost retras însă imediat de Nike.

image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net