Start în competiția de motociclism viteză MotoRC

Ultima actualizare:

    Team BMR e gata de start
Team BMR e gata de start

Sezonul de MotoRC a început în acest weekend și, în cadrul său, cei mai determinați motocicliști s-au întrecut la clasele competiției.

Prin „vocea” celor șapte membri Team BMR EXE Software, cea mai bună poziție a fost a patra, reușită la Stock 600 (Alexandru Meremzoi) și Rookies 1000 (Marian Pivniceru). Aceste rezultate au fost urmate de ocuparea locurilor cinci (Marius Roșu) la Rookies 600, șapte (Andrei Stamate) la Stock 600, nouă (Cătălin Marin) și 12 (Eduard Alexandrescu) la Stock 1000 și 12 (Andrei Bita) la Rookies 1000.

În ceea ce privește viitorul apropiat al MotoRC, etapa a doua a sezonului se va desfășura în Grecia, pe circuitul Serres, urmând să se revină la Adâncata pentru ultimele patru etape.

Team BMR EXE Software are piloți la toate cele patru clase de concurs, pentru una dintre acestea obiectivul, la finalul competiției, fiind de clasare pe podium. În perspectiva acestui sezon, echipa își propune să se diferențieze și prin suportul tehnic pentru analizarea parametrilor motocicletelor, atât în timpul, cât și la finalizarea sesiunilor de antrenament și în cursele din competiții, dată fiind conexiunea cu sponsorul lor.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net