Start în competiția de motociclism viteză MotoRC

team_bmr_1.jpg

Team BMR e gata de start
Team BMR e gata de start
Citeste tot despre: 

Sezonul de MotoRC a început în acest weekend și, în cadrul său, cei mai determinați motocicliști s-au întrecut la clasele competiției.

Prin „vocea” celor șapte membri Team BMR EXE Software, cea mai bună poziție a fost a patra, reușită la Stock 600 (Alexandru Meremzoi) și Rookies 1000 (Marian Pivniceru). Aceste rezultate au fost urmate de ocuparea locurilor cinci (Marius Roșu) la Rookies 600, șapte (Andrei Stamate) la Stock 600, nouă (Cătălin Marin) și 12 (Eduard Alexandrescu) la Stock 1000 și 12 (Andrei Bita) la Rookies 1000.

În ceea ce privește viitorul apropiat al MotoRC, etapa a doua a sezonului se va desfășura în Grecia, pe circuitul Serres, urmând să se revină la Adâncata pentru ultimele patru etape.

Team BMR EXE Software are piloți la toate cele patru clase de concurs, pentru una dintre acestea obiectivul, la finalul competiției, fiind de clasare pe podium. În perspectiva acestui sezon, echipa își propune să se diferențieze și prin suportul tehnic pentru analizarea parametrilor motocicletelor, atât în timpul, cât și la finalizarea sesiunilor de antrenament și în cursele din competiții, dată fiind conexiunea cu sponsorul lor.

Loading...

Citește și

  • Paris Hilton intră în lumea sportului. Moştenitoarea celui mai celebru lanţ hotelier din lume şi-a prezentat ieri la Madrid echipa de Moto GP, cu care speră să cucerească titlul mondial.

  • Un an. Atât va trebui să stea departe de motoare Dan Roşu, omul care până de curând nu-şi putea imagina viaţa fără bijuteriile lui pe două roţi. Din cauza unei operaţii pe care a suferit-o în urmă cu patru luni, celebrul constructor de motociclete are interzis să mai practice enduro până în primăvara următoare. Ca să nu înnebunească, acesta s-a refugiat în muzică, prima lui dragoste.