Squash-ul, cel mai solicitant sport din lume, e noua fiţă în Bucureşti!

Ultima actualizare:

Cu un PR puternic în spate şi aducând la cunoştinţa publicului larg sedentar că este sportul cel mai solicitant şi care arde cele mai multe calorii, tot mai mulţi oameni merg la squash. În Bucureşti sunt deja patru săli de squash şi numărul lor este într-o continuă creştere. Şi pentru ca lucrurile să fie şi mai vizibile, Activ Squash. une dintre aceste patru firme care îşi desfăşoară activitatea în incinta Sema Park, vizavi de Regie, pe malul Dâmboviţei, a organizat şi o competiţie. Aceasta era destinată bloggerilor şi ziariştilor şi s-a încheiat cu victoria reprezentantului Click, Gigi Stancu.

Iată clasamentul final, câteva lucruri pe care trebuie să le ştiţi despre squash precum şi câteva contacte, în cazul în care vă decideţi să faceţi puţină mişcare indoor:

1. Gigi Stancu Click!2. Radu Stefan www.hunkbody.ro3. Dan Dragomir www.computerblog.ro4. Oana Grecea www.gandurisibucatareala.ro

Despre Squash:

- Practicat de peste 140 de ani, în mai mult de 185 de ţări, Squash-ul este un sport care angrenează aproape toate grupele musculare. Este cel mai complex sport, intens, de mare impact, în care jucătorul consumă mai multă energie decât în alte sporturi, oferind beneficii uriaşe pentru sănătate.- Luând în considerare criteriile, cum ar fi: rezistenta cardiorespiatorie, intensitatea solicitarii masei musculare, calorii arse, flexibilitatea sau riscul de accidentare, Forbes, revista oamenilor de succes, l-a declarat cel mai sanatos sport.- Depasind inotul, canotajul sau catararea, nu este intamplator ca Squash-ul a ajuns în topul listei, putand sa arda un numar incredibil de calorii, chiar şi 1200 într-o ora. - Squash-ul fiind unul dintre cele mai intense sporturi, te scapa si de stres. De asemenea, iti creste rezistenta, te pastreaza în forma, te distreaza în timp ce poti savura placerea jocului.

De ce Squash:1. Optimizează starea generală de sănătate;2. Îmbunătăţeşte coordonarea, flexibilitatea, agilitatea şi viteza de reacţie;3. Dezvoltă capacitatea de concentrare şi atenţia;4. Creşte spiritul competiţional;5. Este un mijloc de socializare şi întărire a legăturilor interpersonale;6. Reduce nivelul de stres, relaxează şi te umple cu energie, fiind un excelent stimulent cardio;7. Măreşte rezistenţa la efort;8. Îţi mişcă aproape toată masa musculară;9. Asigură o viaţă sexuală mai activă;10. Constituie una dintre cele mai bune practici pentru a combate sedentarismul şi obezitatea;11. Este un modelator corporal foarte eficient ( se ard chiar 1200 calorii/oră  îţi dezvolţi și tonifici musculatura), fiind o varianta excelenta de a-ti imbunatatii conditia fizica;12. Nu eşti condiţionat de factorii meteorologice - este un sport care se practică într-un spaţiu închis;13. Chiar dacă este catalogat drept un sport de performanţă - individual/ în echipă - Squash-ul prezintă un grad scăzut de accidentare;14. Este uşor de învăţat; 15. Poate fi considerat sportul ideal, deoarece poate fi jucat atat pentru relaxare, cât şi pentru menţinerea în formă;

Persoane de contact:

Cosmin Viforanu - istructor şi alte informaţii

Tel: 0761.194.089

Email: cosmin@lasertag-arena.ro

PR: Alina Stoica

Tel: 0745.181.711

Email: alinacristinastoica@gmail.com

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net