Spadasina Ana Maria Popescu și gimnastul Marian Drăgulescu s-au vaccinat împotriva COVID-19

branza-dragulescu-vaccin.jpg

Ana Maria Popescu și Marian Drăgulescu sunt siguri de participarea la JO de la Tokyo
Ana Maria Popescu și Marian Drăgulescu sunt siguri de participarea la JO de la Tokyo
Foto: Facebook / COSR

Sportivii din loturile olimpice ale României și cei care au obținut individual calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo continuă să se vaccineze la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară "Cantacuzino. Ultimii care și-au administrat prima doză sunt spadasina Ana Maria Popescu și gimnastul Marian Drăgulescu.

Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS) a anunţat, în 20 ianuarie, că sportivii din loturile naţionale şi olimpice, precum şi cei calificaţi individual la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar şi membrii staff-ului acestora, vor fi vaccinaţi în etapa a doua a campaniei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19, cea care include populaţia cu grad de risc şi lucrătorii care desfăşoară activităţi în domenii-cheie, esenţiale.
Campioană olimpcă la Rio cu echipa României,  Ana Maria Popescu s-a vaccinat chiar astăzi, de 8 martie. „Cea mai bună spadasină din lume s-a lăsat atinsă de vârful acului la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară "Cantacuzino". Ana Maria Popescu nu a avut ”reacţie” pentru că s-a vaccinat în această dimineaţă împotriva virusului COVID - 19. Stângace pe planşă, Ana şi-a oferit mâna dreaptă asistentelor, ca să să nu rateze antrenamentul de azi !
Spor, sănătate şi succes, Ana!", a anunţat Federaţia Română de Scrimă.
Între 17-21 martie, la Kazan, Ana Maria Popescu Brânză va participa la Cupa Mondială care va închide clasamentul FIE şi se va putea bucura de statutul oficial de calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Amânate din 2020, din cauza pandemiei de coronavirs, acestea se vor desfășura între 23 iulie şi 8 august.

Loading...