Soții Rotaru se antrenează acasă cu pisoii în așteptarea reluării campionatelor

handbalisti_cu_pisici_in_brate.jpg

Handbalistii folosesc pisicile pe post de gantere
Handbalistii folosesc pisicile pe post de gantere

Centrul primei reprezentative feminine de handbal și pivotul naționalei masculine, Andreea (26 de ani) și Vlad Rotaru (26 de ani), se mențin în formă acasă antrenându-se împreună și folosind în loc de greutăți cele două pisici uriașe pe care le au.

Izolarea din pricina pandemiei de coronavirus nu i-a prins pe picior greșit pe toți sportivii. Un exemplu fericit este cel al soților Rotaru - cuplul de handbaliști de la naționalele de seniori ale României. Cei doi se antrenează zilnic, cel puțin o oră, și se ajută”de cele două pisici superbe pe care le consideră ”copiii” lor. 

Vlad, pivotul echipei CSM București, și Andreea, centrul celor de la Buzău, sunt fericiți că au parteneri de pregătire, dar mărturisesc că le e dor de handbal și abia așteaptă să se reia competițiile.

andreea_si_vlad_rotaru_handbal.jpg

Andreea si Vlad Rotaru se antrenează împreună până la reluarea pregătirilor
Andreea si Vlad Rotaru se antrenează împreună până la reluarea pregătirilor

Cei doi handbaliști ”tricolori” au și un mesaj pentru români: să respecte toate recomandările autorităților. ”Este foarte important să stăm acasă, dar asta nu înseamnă că nu facem mișcare. Ne este dor de handbal, de suporteri, de meciuri și abia așteptăm să ne reluăm activitatea în mod normal. Când nu ne antrenăm, ne ocupăm timpul cu pisoii, pe care-i considerăm ca pe niște copii. Gătim și ne descoperim noi talente: pictăm, facem puzzle-uri”, a declarat Andreea Rotaru.

”Ne este foarte greu fără handbal, dar încercăm să ne pregătim în fiecare zi cel puțin o oră. Am noroc că nu sunt singur și am partener de antrenament tot timpul. Cu toate astea, abia așteptăm să începem pregătirea cu echipele de club”, spune și Vlad Rotaru.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1