Soţia lui Tiger Woods vrea 300 de milioane $!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Divorţul lui Tiger Woods, iminent în urma sex-scandalului, ar putea deveni unul dintre cele mai scumpe din istorie, Elin Nordengren, soţia lui Woods, putând primi până la 300 de milioane de dolari.

Deşi pare aproape incredibil, Tiger Woods ar putea avea de câştigat dacă vor fi confirmate informaţiile apărute în presa americană, potrivit cărora soţia sa, Elin, vrea să obţină în urma divorţului aproximativ 300 de milioane de dolari.

Această sumă reprezintă jumătate din valoarea bunurilor deţinute în acest moment de jucătorul de golf.

Experţi în psihologie spun că Woods ar putea câştiga, paradoxal, simpatia opiniei publice, în special pe cea a bărbaţilor, care ar putea reacţiona negativ la lăcomia soţiei sale.

Aceasta îşi doreşte şi custodia definitivă a celor doi copii şi a apelat la unul dintre cei mai celebri avocaţi de divorţuri din SUA, Raoul Felder. Însă, cel puţin deocamdată, a amânat procedurile.

Acest lucru s-a putea datora existenţei în contractul prenupţial a unei clauze prin care Elin poate primi cel mult 20 de milioane de dolari în urma divorţului.

Dacă însă avocaţii reuşeşc să dovedească că acest mariaj a fost doar unul de faţadă, şi că nu s-a bazat pe afecţiune, atunci actuala doamnă Woods ar putea primi o sumă mult mai consistentă.

Cele mai scumpe divorţuri din sport

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net