Soţia lui Michael Schumacher, ultimele informaţii despre starea pilotului german: "Suntem încrezători"

Ultima actualizare:

    Michael Schumacher şi Corinna, într-o fotografie din noiembrie 2010Foto: Reuters
Michael Schumacher şi Corinna, într-o fotografie din noiembrie 2010Foto: Reuters

Corinna Schumacher a vorbit despre starea în care se află soţul ei, Michael Schumacher, înainte de Marele Premiu de Formula 1 al Germaniei.

Soţia septuplului campion mondial la Formula 1 le-a mulţumit fanilor pentru susţinere în programul oficial al Marelui Premiu al Gemraniei, cursă ce va avea loc duminică, la Hockenheim.

"Acesta este un mesaj pentru toţi cei care au urmărit cu pasiune sportul lui Michael, alături de el, toţi aceşti ani, şi care l-au susţinut şi în ultimele şase luni, departe de pistă", a notat Corinna Schumacher în mesajul de pe pagina 6 a programului.

"Acest Grand Prix îmi oferă oportunitatea perfectă de a vă mulţumi cordial pentru încurajări şi pentru energia pozitivă pe care i-o transmiteţi în continuare lui Michael. Trebuie să vă spun că toate mesajele voastre de simpatie ne-au emoţionat profund. Este plăcut să ştim că am trecut împreună peste o perioadă extrem de grea. Acum ne aflăm într-o fază care probabil va dura mult. Suntem încrezători că timpul, ca în toţi acei ani în Formula 1, va fi aliatul lui Michael în această luptă", a adăugat soţia lui Schumacher.

La 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie, Schumacher s-a aflat în comă. El a fost transferat la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, unde urmează perioada de recuperare. Spitalul se află la aproximativ 40 de kilometri de locuinţa fostului pilot, de la Gland.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net