Sorana a jucat fotbal la Amsterdam!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sorana a început zilele trecută la Amsterdam pregătirea pentru sezonul pe zgură din Europa. Implicată într-un reality show pe youtube, românca a fost invitată la un centru sportiv să se întâlnească cu nişte copii bolnavi de autism şi cu sindromul Down.

"A fost incredibil să văd câtă bucurie poate aduce sportul pe feţele lor. Am jucat fotbal cu ei şi sper ca data viitoare să facem şi un meci de tenis. Această experienţă m-a determinat să văd viaţa dintr-o altă perspectivă!", a comentat emoţionată Sorana.

Cîrstea a avut totodată ocazia şi să asiste la un antrenament al naţionalei Olandei de baschet în scaune cu rotile, eveniment care a marcat-o profund.

"Sunt nişte adevărate modele pentru mine. Uneori spunem că <<viaţa este grea>>, dar comparativ cu ce?!", a mai adăugat tenismena.

Deşi a tras din greu la antrenamente alături de antrenorii ei din staff-ul Adidas, Sorana şi-a găsit timp şi să meargă la cinema.

"Am văzut filmul <<Eu când vreau să fluier, fluier>>. A fost aşa ciudat să urmăresc un film românesc subtitrat în olandeză", s-a amuzat jucătoarea de 20 de ani, care ocupă acum locul 97 în clasamentul mondial.

A năşit un copil

Înainte să plece în cantonamentul din Olanda, Cîrstea fost în premieră naşă. Sorana şi fratele ei Mihnea (16 ani) au botezat la Târgovişte un băieţel pe nume David, copilul unor prieteni de familie.

"Este un moment foarte important din viaţa mea. Mă simt cu adevărat binecuvântată că am avut şansa să fiu naşă!", a fost mesajul postat pe facebook de Sorana.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net