Sorana Cîrstea și-a anunțat retragerea din echipa de Fed Cup a României

Ultima actualizare:

    Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea

La câteva zile după includerea sa în lotul olimpic, Sorana Cîrstea și-a anunțat astăzi, retragerea din echipa de Fed Cup a României. Jucătoarea născută în Târgoviște a disputat 29 de meciuri în această competiție, pentru România, câștigând 16 dintre ele.

Sorana a postat anunțul retragerii pe pagina sa oficială de Facebook: ”După 12 ani de jucat pentru România, a venit momentul să îmi anunț oficial retragerea din echipa națională de Fed Cup. La 16 ani şi 14 zile am jucat primul meci, fiind şi astăzi cea mai tânără debutantă din istoria ţării noastre. Am reprezentat cu mândrie şi onoare tricolorul de fiecare data când am avut ocazia. Simţ că mi-am făcut datoria şi acum este momentul să predau ştafetă noii generaţii. Aş vrea să mulţumesc cu această ocazie colegelor de echipă, federaţiei, căpitanilor, antrenorilor şi celor care au pus umărul la succesul nostru! Dar mai ales românilor care m-au susţinut atât de frumos de-a lungul anilor! Cu drag, Sorana Cîrstea”.

România va disputa următorul meci în Fed Cup în 9 și 10 februarie 2019, la Ostrava, cu Cehia, deţinătoarea trofeului, în sferturile de finală ale grupei de elită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net