FOTO EXCLUSIV! Sorana Cîrstea, prima vacanţă cu iubitul

Ultima actualizare:

    Sorana i-a fost alături  lui Santiago şi la  ceremoniile oficiale,  şi în drumeţii
Sorana i-a fost alături lui Santiago şi la ceremoniile oficiale, şi în drumeţii

E tânără, frumoasă şi celebră, aşa că trăieşte viaţa din plin. Sorana Cîrstea (24 de ani) petrece o vacanţă de vis alături de noul său iubit, tenismenul columbian Santiago Giraldo.

Pentru prima dată în carieră, Sorana Cîrstea a recunoscut că s-a îndrăgostit. Alesul inimii ei vine tocmai din Columbia şi este unul dintre cei mai chipeşi jucători din circuitul profesionist de tenis: Santiago Giraldo. Cei doi şi-au început povestea de iubire în timpul turneelor disputate în vară în SUA, iar de atunci, de fiecare dată când pot, îşi petrec timpul liber împreună. 

Cum luna noiembrie este, prin tradiţie, una a vacanţelor pentru jucătorii şi jucătoarele de tenis, Sorana şi Santiago sunt de nedespărţit. Au petrecut, la începutul lunii, câteva zile la Bucureşti, după care au plecat în Columbia. Acolo au făcut de toate: au participat şi la o gală unde Giraldo – numărul 31 în clasamentul mondial de simplu – a primit titlul de tenismenul columbian al anului, au mers şi în sate de munte, situate la peste 3.500 de metri altitudine, au făcut şi expediţii. 

Din Columbia, Sorana şi iubitul ei vor pleca în SUA, la Las Vegas, acolo unde vor începe pregătirea sezonului 2015. De asemenea, tot acolo vor aniversa şi ziua de naştere a lui Santiago Giraldo, care va împlini, la 27 noiembrie, 27 de ani.

Click! spune

Santiago Giraldo a început tenisul la 2 ani. Între timp, a urcat până pe locul 31 în clasamentul de simplu, cel mai bun loc ocupat de vreun columbian în istoria acestui sport. Are un frate şi o soră, care sunt mai mari decât el. Visează ca după retragere să devină politician.

Şi Cătălina Ponor iubeşte un sportiv străin

Cătălina Ponor
Cătălina Ponor

Triplă campioană olimpică, fosta gimnastă Cătălina Ponor este o altă mare sportivă a României care şi-a găsit alesul departe de ţara noastră. Ajunsă la 27 de ani, Ponor este, de doi ani, iubita gimnastului portican Tommy Ramos, cel mai valoros sportiv al acestei ţări. Cei doi s-au cunoscut la Izvorani, în 2012, şi după retragerea din activitate a Cătălinei, petrec toate vacanţele împreună.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net