Șoc la naționala feminină de handbal: trei jucătoare au apelat la terapii dopante

cristina_laslo.jpg

Cristina Laslo
Cristina Laslo
FOTO: Sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

Șoc la naționala feminină de handbal. Conform gsp.ro, trei jucătoare din lotul care miercuri urmează să plece în Japonia, la Campionatul Mondial au fost descoperite că au apelat la o terapie dopantă.

După cum a informat gsp.ro, Agenția Națională Antidoping a notificat 3 jucătoare de la Corona Brașov, componente și ale naționalei de handbal feminin a României, pe care le suspectează că au apelat, ca și restul componentelor de sub Tâmpa, la terapia cu laser intravenos, interzisă de regulamentul WADA. E vorba de Cristina Laslo (22 de ani), Bianca Bazaliu (22 de ani) și Daria Bucur (20 de ani).

Conform sursei citate, au fost notificate și Federația Română de Handbal, clubul Corona Brașov, COSR, MTS, WADA, dar și Federația Internațională de Handbal!

Informația a fost confirmată, tot pentru Gazeta Sporturilor, de președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu: ”Am fost înștiințați printr-o notificare că trei sportive au folosit o procedură nepermisă de către WADA. Am rămas ca la Nufărul și trebuie să vedem care sunt consecințele și ce putem să facem noi în această situație. Aici nu este vorba de a glumi sau a căuta soluții. Oamenii sunt necruțători și nu putem să riscăm imaginea României în așa ceva”, a declarat Dedu pentru gsp.ro.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1