Șoc la naționala feminină de handbal: trei jucătoare au apelat la terapii dopante

Ultima actualizare:

    Cristina LasloFOTO: Sportpictures.eu
Cristina LasloFOTO: Sportpictures.eu

Șoc la naționala feminină de handbal. Conform gsp.ro, trei jucătoare din lotul care miercuri urmează să plece în Japonia, la Campionatul Mondial au fost descoperite că au apelat la o terapie dopantă.

După cum a informat gsp.ro, Agenția Națională Antidoping a notificat 3 jucătoare de la Corona Brașov, componente și ale naționalei de handbal feminin a României, pe care le suspectează că au apelat, ca și restul componentelor de sub Tâmpa, la terapia cu laser intravenos, interzisă de regulamentul WADA. E vorba de Cristina Laslo (22 de ani), Bianca Bazaliu (22 de ani) și Daria Bucur (20 de ani).

Conform sursei citate, au fost notificate și Federația Română de Handbal, clubul Corona Brașov, COSR, MTS, WADA, dar și Federația Internațională de Handbal!

Informația a fost confirmată, tot pentru Gazeta Sporturilor, de președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu: ”Am fost înștiințați printr-o notificare că trei sportive au folosit o procedură nepermisă de către WADA. Am rămas ca la Nufărul și trebuie să vedem care sunt consecințele și ce putem să facem noi în această situație. Aici nu este vorba de a glumi sau a căuta soluții. Oamenii sunt necruțători și nu putem să riscăm imaginea României în așa ceva”, a declarat Dedu pentru gsp.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net