Simona Halep a zdrobit-o pe Bouchard la Turneul Campioanelor! Urmează Serena!

Ultima actualizare:

    Simona Halep
Simona Halep

Tenismena Simona Halep a învins-o clar pe canadianca Eugenie Bouchard (scor 6-2, 6-3), în primul meci al româncei la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Meciul dintre Halep şi Bouchard a fost al doilea de la Turneul Campioanelor, competiţie deschisă de partida dintre numărul 1 mondial, Serena Williams, şi Ana Ivanovici (scor 6-4, 6-4).

Simona a câştigat cu scorul de 6-2, 6-3, meciul durând o oră şi opt minute.

Cele două s-au mai întâlnit de două ori în acest an, la Indian Wells în optimi, când s-a impus românca şi la Wimbledon în semifinale, când a câştigat canadianca.

"Sunt foarte fericită că am reușit această victorie. M-am simțit foarte bine pe teren și cred că și cei din public s-au simțit bine și au apreciat spectacolul de pe teren. Am fost agresivă și am greșit foarte puțin", a spus Simona imediat după meci. Halep a avut parte de o susținere puternică din tribună și a ținut să le mulțumească celor care au încurajat-o: "Mi-am auzit de mult ori numele și aceste scandări m-au motivat. Îi am alături de mine pe părinți, dar și prietenii foarte buni şi este ceva fenomenal să mă pot bucura cu ei de acest succes".

Pentru ea urmează meciul cu liderul WTA. "Mă voi pregăti normal pentru meciul cu Serena Williams. Nu am jucat anul acesta contra ei și de abia aștept meciul. Mă voi lupta pentru fiecare punct!", a spus Halep.

Mâine vor juca Maria Şarapova - Caroline Wozniacki şi Petra Kvitova - Agnieszka Radwanska

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net