Simona Halep, umilită în ultimul hal! Cum a fost refuzată de Ilie Năstase la meciul de dublu-mixt

19-sport-halep.jpg

simona halep ilie nastaserefuzata grosolan meci dublu mixt
Simona Halep va fi dezamăgită când va afla ce a zis Ilie Năstase despre invitaţia la meci
foto: arhiva personală

Ilie Năstase a fost invitat de Simona Halep să facă pereche la un meci demonstrativ, dar fostul mare sportiv a refuzat-o. El a suferit, zilele trecute, o operaţie de hernie şi medicii i-au recomandat mai multe săptămâni de repaus, ceea ce este de înţeles, însă modul în care a declinat invitaţia nu-i face deloc cinste.

Simona Halep şi-a manifestat, zilele trecute, dorinţa de a juca un meci demonstrativ de dublu-mixt alături de Ilie Năstase, dorinţă care nu îi va fi prea curând îndeplinită. "Dacă aş juca un meci demonstrativ la dublu şi aş putea să îmi aleg partenerul, acesta ar fi Ilie Năstase, pentru că suntem amândoi din România şi pentru că a fost primul număr 1 mondial din tenis. Aş vrea să fac echipă cu el!", a spus Halep într-un interviu acordat celor de la "Outside the Ball". Complimentul însă nu l-a emoţionat foarte tare pe fostul mare tenismen român, scrie www.ziarulring.ro. Ilie Năstase a avut o atitudine umilitoare la adresa Simonei Halep şi pe lângă faptul că a refuzat-o, fiind ce-i drept în perioada de recuperare de după operaţia de hernie, a făcut acest lucru într-un mod grosolan. 

Meci demonstrativ Simona Halep - Ilie Năstase.jpg

meci caritabil natatie nastase halep
"Nasty" învaţă un copil cum să lovească mingea, iar Halep se încălzeşte pe fundal
Foto Click!

"Nu mă interesează că vrea Simona Halep să joace la dublu cu mine. Acum sunt operat şi oricum nu am voie să fac efort. Nu asta e grija mea acum. Foarte bine că îmi face complimente. Ea a zis, dar eu nu vreau să comentez", a spus "Nasty", citat de "Ring".

Ilie Năstase a fost operat, săptămâna trecută, la o clinică din Bucureşti, după ce a acuzat probleme în zona inghinală. Până la recuperarea completă, “Nasty” nu mai are voie să joace în meciurile demonstrative de tenis cel puţin şase săptămâni. "Sunt foarte bine după operaţie şi mă refac. Am nevoie de câteva săptămâni ca să fiu din nou sănătos", a mai spus fostul număr 1 din clasamentul mondial ATP. 

Loading...

Citește și

  • simona halep klara koukalova

    Simona Halep este principala favorită a turneului de la Birmingham. Ea s-a califcat în turul III al turneului, după ce a învins-o pe Naomi Broady, cu 6-4, 6-2. Halep, clasată pe locul 3 WTA, va juca cu cehoaica Klara Koukalova, clasată pe locul 92 WTA.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1