Simona Halep, în sferturi la Stuttgart! A învins-o pe Strycova cu 6-2, 6-3!

Ultima actualizare:

    Simona HalepFoto: AFP
Simona HalepFoto: AFP

Simona Halep, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4, a depăşit-o cu scorul de 6-2, 6-3 pe jucătoarea cehă Barbora Strycova, locul 17 WTA. Românca a ajuns în sferturile turneului de la Stuttgart, acolo unde ar putea să joace din nou cu Konta.

În faza următoare, Simona Halep va evolua cu învingătoarea dintre Johanna Konta, locul 7 WTA, şi Anastasija Sevastova din Letonia, locul 26 WTA. Dacă se va impune Konta, ar însemna că ea se va întâlni cu Halep a doua oară în mai puţin de o săptămână, după ce Simona a câştigat, duminică, cu 6-1, 6-3, meciul din cadrul întâlnirii de Fed Cup România - Marea Britanie, de la Mamaia.

"A fost un meci excelent pentru mine, primul jucat în acest an într-un turneu oficial pe zgură. Am întâlnit o adversară foarte bună, cu mâini puternice. Am făcut o treabă foarte bună! Cheia jocului meu este să fiu agresivă şi să ţintesc liniile. Din fericire, astăzi mi-a ieşit! Am fost foarte aproape de a câştiga turneul de la Roland Garros în 2014, acum muncesc din greu zi de zi şi rămâne visul meu să câştig un turneu de Mare Şlem. Nu este uşor, dar îmi doresc mult să reuşesc", a spus Halep.

Calificarea în sferturi este recompensată la Stuttgart cu un premiu de 16.411 euro şi cu 100 de puncte WTA.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net