Simona Halep se mută în China

Ultima actualizare:

    Simona Halep Foto: AP
Simona Halep Foto: AP

Simona Halep nu prea are zile libere. După cinci săptămâni intense, în care a jucat două finale – la Toronto şi Cincinnati - şi o semifinală, la US Open, jucătoarea noastră are foarte puţin timp pentru ea. Românca se va muta peste câteva zile în China pentru 3 săptămâni.

De lunea viitoare, Simona Halep va juca la turneul de la Guangzhou (China), competiţie dotată cu premii în valoare totală de 226.750 de dolari. Românca e cap de serie numărul 1 şi a acceptat să participe la această competiţie câştigată anul trecut de Monica Niculescu tocmai pentru a se acomoda cu tot ce înseamnă Asia, căci acesta e continentul unde îşi va stabili cartierul general în această toamnă.

În săptămâna imediat următoare (28 septembrie – 4 octombrie), Simona va merge la Wuhan, turneu de categorie Premier, cu premii de 2,2 milioane de dolari. Românca va fi, de asemenea, principala favorită a competiţiei. În fine, seria de turnee din China se va încheia pentru Simona cu turneul de la Beijing, de asemenea din seria Premier. Programat în perioada 5-11 octombrie, acesta e dotat cu premii de 4,7 milioane de dolari şi reprezintă ocazia pentru o nouă confruntare între Halep şi Serena Williams, cele două fiind primele favorite ale competiţiei. 

După alte două săptămâni libere, sezonul jucătoarei noastre se va termina cu Turneul Campioanelor, programat la Singapore în perioada 25 octombrie – 1 noiembrie. De remarcat că această din urmă competiţie e şi singura la care Simona va fi însoţită de antrenorul ei Darren Cahill. În rest, îl va avea lângă ea pe Răzvan Sabău.

Unde va mai evolua Simona în 2015

  • Guangzhou (21 – 27 septembrie)
  • Wuhan (28 sept. – 4 oct.)
  • Beijing (5 – 11 octombrie)
  • Turneul Campioanelor (25 oct – 1 nov.)

Pennetta, titlul şi adio

Flavia Pennetta a cucerit în premieră titlul la US Open, după ce a învins-o cu scorul de 7-6, 6-2, într-o finală 100% italiană, pe Roberta Vinci. La festivitatea de premiere, Pennetta, care la 33 de ani e cea mai vârstnică jucătoare care cucereşte pentru prima dată titlul într-un Grand Slam, a anunţat că la finalul sezonului de retrage. Ea e foarte aproape de a deveni soţia lui Fabio Fognini. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net