Simona Halep s-a apucat de construcții în Sydney (FOTO)

halep_brisbane.jpg

Simona Halep

Simona Halep, principala favorită a turneului WTA de la Sydney, a lăsat pentru câteva zeci de minute tenisul deoparte. Ea s-a concentrat pe construcții, dar nu în România ci tocmai în Australia.

Simona Halep, principala favorită a turneului WTA de la Sydney, a avut azi cel mai frumos ”antrenament” posibil: ea a participat alături de câteva zeci de copii la construirea unui turn din cutii de carton.

Invitată de organizatori să ia parte la această acțiune inclusă în programul manifestărilor legate de turneul de la Sydney, Simona Halep a demonstrat încă o dată că atunci când e în mijlocul celor mici se simte chiar mai bine decât de pe teren. Așa că a muncit cot la cot cu cei mici, a cărat, a lipit, a construit din cutii de carton ceea ce la final urma să se numească ”Turnul Oamenilor”.

În ceea ce privește tenisul, Simona a efectuat azi cel mai tare antrenament de la sosirea la Sydney, după cum a declarat unui post de televiziune australian, iar piciorul a ținut foarte bine, așa că nu există nici un motiv de îngrijorare cu privire la participarea ei la turneul care începe luni la Sydney.

Iată câteva imagini de la această acțiune desfășurată în această după-amiază.

simona_halep_sydney_constructie.jpg

simona halep copii sydney constructie
Simona Halep a si carat cutii de carton
Foto: Doartenis.ro

simona_halep_sydney_constructie_5.jpg

simona halep copii sydney constructie
Simona a muncit din greu alaturi de copii
Foto: Doartenis.ro

simona_halep_sydney_constructie_1.jpg

simona halep copii sydney constructie
Simona Halep a construit alaturi de copii la Sydney
Foto: Doartenis.ro
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1