Simona Halep a ratat calificarea în finala Indian Wells! Ce spune românca despre înfrângere

Ultima actualizare:

Partida a durat aproape o oră şi 25 de minute.

„Acest turneu a fost foarte, foarte bun pentru mine. Am jucat cu adevărat bine în meciurile de aici şi sunt fericită că am ajuns în semifinale. Veneam şi după o accidentare, una mică, e adevărat, însă nu a fost uşor. Acest turneu a fost foarte important pentru mine. Am avut câteva meciuri bune şi sunt fericită că am ajuns în semifinale. Mâine mă voi duce la piscină şi apoi la cumpărături. Şi sunt foarte fericită şi pentru noua mea poziţie, locul 5 mondial. Nu sunt tristă că am pierdut, ăsta e tenisul, trebuie să înţeleg că nu pot câştiga fiecare meci", a spus Simona Halep la finalul partidei, conform Adevărul.ro.

Calificarea în penultimul act al turneului de la Indian Wells este recompensată cu 225.000 de dolari şi 390 de puncte WTA.

Halep va ocupa începând de luni locul 5 WTA, care reprezintă cea mai bună clasare din istorie a unei jucătoare din România. Agnieszka Radwanska ocupă locul 3 WTA.

În cealaltă semifinală, care va urma meciului Halep-Radwanska, se vor întâlni chinezoaica Na Li, cap de serie numărul 1 şi locul 2 WTA, şi italianca Flavia Pennetta, cap de serie numărul 20 şi locul 21 WTA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net