Simona Halep, principala favorită a turneului de la Bucureşti

Ultima actualizare:

    Simona Halep
Simona Halep

Primul turneu organizat vreodată în România sub egida WTA se anunţă unul extrem de puternic. Cap de serie numărul 1 va fi a treia jucătoare a lumii, Simona Halep, iar premiile sunt de 250.000 de euro.

„Simona a confirmat prezenţa la Bucureşti şi a cerut să fie implicată în cât mai multe acţiuni, pe durata turneului”, a declarat dierctorul competiţiei, Dumitru Hărădău. Acfesta a mai adăugat că, în acest moment, şase românce vor fi sigur pe tabloul principal. În afara Simonei, vor mai juca pentru trofeu Monica Niculescu, Irina Begu, Alexandra Cadanţu, Alexandra Dulgheru şi Andreea Mitu, ultimele două primind wild-card.

De asemenea, pe zgura de la Bucuerşti vor putea fi văzute la lucru şi campioanele junioarelor de la Roland Garros, din proba de dublu, Loredana Roşca şi Ioana Ducu. Cele două vor primi un wild card şi vor juca pe tabloul de dublu al BRD Bucharest Open.

Favorita numărul 1 a turneului de la Bucureşti este, evident, Simona Halep. „Avem clar o favorită în Simona Halep. Dacă ea nu ar fi din România, ar fi fost foarte greu să organizăm un astfel de turneu şi să avem o jucătoare de valoarea ei pe teren. E fantastic pentru turneu că ea va fi prezentă. Tabloul este echilibrat şi cred că este o mare şansă pentru toate jucătoarele din România să participe la un turneu de o asemenea valoare la Bucureşti”, a mai spus Hărădău.

Biletele pentru turneul care va avea loc în perioada 5-13 iulie, la Arenele BNR s-au pus deja în vânzare în reţeaua Eventim şi au preţuri de 15 şi 40 de lei, abonamentele valabile în perioada 7-13 iulie fiind comercializate cu 120 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net