Simona Halep, în optimi cu Safarova! Primul set, câștigat de româncă

Ultima actualizare:

    Simona Halep joacă azi în sfeturile de finală
Simona Halep joacă azi în sfeturile de finală

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, şi Lucie Safarova, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 16, se întâlnesc azi, de la ora 18.00, pe Terenul 3 al Lindner Family Tennis Center, în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati.

UPDATE Simona a câștigat primul set, cu 6-4.

"Următorul meu meci va fi la 18.00, ora României. Mă aştept la un meci greu, dar sunt pregătită să lupt pentru el! Ţineţi-mi pumnii!", a scris Simona pe Facebook.

Sportiva cehă Lucie Safarova, 27 de ani, semifinalistă la Wimbledon anul acesta, a ajuns în optimi după ce a învins-o, miercuri, cu scorul 6-4, 6-2, pe Zarina Dias din Kazahstan, locul 52 WTA, în turul al doilea.

Simona Halep s-a calificat, marţi, în aceeaşi fază a competiţiei, după ce a trecut în turul doi, cu scorul de 6-4, 6-2, de sportiva belgiană Kirsten Flipkens, locul 54 WTA.

Halep şi Safarova s-au întâlnit de trei ori până acum, scorul fiind de 2-1 în favoarea româncei. Ultima lor partidă a avut loc în turul al doilea al turneului de la Indian Wells, când Halep a câştigat, cu scorul 6-2, 4-6, 6-4. Tot în trei seturi şi tot în favoarea actualei ocupante a locului 2 WTA s-a încheiat şi partida din 2013, din semifinalele turneului de la Nurnberg, scor 6-3, 0-6, 6-2.

Singura victorie a sportivei din Cehia a fost înregistrată în 2011, în turul doi al turneului de la Toronto, scor 6-2, 6-4.

Calificarea în sferturile de finală este recompensată la turneul de la Cincinnati cu un premiu de 64.170 de dolari şi cu 190 de puncte WTA.

La ediţia trecută, Halep, locul 25 WTA atunci, a atins faza sferturilor de finală, fiind eliminată de Serena Williams, cu scorul de 6-0, 6-4. Sportiva din Constanţa are de apărat 225 de puncte la turneul american.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net