Simona Halep, intervievată de două fetiţe la Singapore

Ultima actualizare:

    Simona Halep la WuhanFoto: AP
Simona Halep la WuhanFoto: AP

Simona Halep a fost chestionată de două fetiţe la Singapore, unde se află pentru a promova Turneul Campioanelor. Micuţele jucătoare i-au adresat locului trei WTA două întrebări simpatice.

"Noi suntem mici şi tu eşti mică, ce putem face pentru a deveni mai bune în tenis?", a fost prima întrebare a fetiţelor.

"Este un compliment sau nu, să fii mică", a reacţionat Halep râzând.

"Nu este un lucru rău că suntem mici. De fapt suntem foarte rapide pe teren şi putem să ne mişcăm mai repede decât fetele înalte, astfel că avem viteză pe teren, putem să ne mişcăm foarte bine şi avem abilitatea de a ajunge la toate mingile, să alergăm pe tot terenul. Trebuie doar să vă îmbunătăţiţi capacitatea de a alerga, picioarele, muşchii şi să fiţi în formă tot timpul pentru că este foarte important să nu vă accidentaţi", a mai spus românca.

"Crezi că vom ajunge cândva ca tine?", au mai întrebat fetiţele.

"Da, sunt sigură că veţi ajunge ca mine şi mă bucur că vreţi să ajungeţi ca mine. Vă urez succes şi să credeţi în visul vostru", a răspuns Simona Halep.

Simona Halep, care anul trecut a ajuns până în finală la Turneul Campioanelor, se află în acest moment pe poziţia a treia în clasamentul pentru competiţia din Singapore, unde vor participa cele mai bune opt jucătoare ale anului.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net