Simona Halep face revelionul în Australia cu Sharapova

Ultima actualizare:

    Simona Halep Foto: AP
Simona Halep Foto: AP

Simona Halep și-a stabilit un program de adevărat număr 2 în Australia. Ea va juca la cele mai tari turnee de dinaintea Australian Open. Cum primul începe la 3 ianuarie, românca va petrece noaptea dintre ani alături de celelalte jucătoare înscrise la turneu.

Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, a confirmat prezența la cel mai important turneu al primei săptămâni din anul 2016, cel de la Brisbane. Ea a dat China pe Australia, lucru normal, având în vedere că are antrenor australian.

Când îți iei antrenor de valoare, ai obiective mari. Așa că Simona Halep, evident, sfătuită de tehnicianul ei, Darren Cahill, a decis să înceapă în forță sezonul 2016. Astfel, românca a decis să joace cele mai importante două turnee programate în săptămânile premergătoare Australian Open: Brisbane și Sydney.

Dacă despre participarea la Sydney s-a vorbit de acum două săptămâni, cea de la Brisbane a fost confirmată oficial abia acum. La turneul cu premii de 880.000 de dolari, care va avea loc în perioada 3-9 ianuarie, Simona va fi cap de serie numărul 1, dar va avea adversare pe măsura valorii ei: Garbine Muguruza, a treia jucătoare a lumii, și Maria Sharapova, ocupanta locului 4 în lume. De altfel, rusoaica este și deținătoarea titlului, înaintea ei Serena Williams cucerind trofeul în 2012 și 2013. Astfel, e cert că românca va petrece Revelionul în îndepărtata Australie, alături de toate celelalte participante la turneul de la Brisbane.Pentru Simona, aceasta va fi a doua participare la Brisbane, după cea din 2012, când a fost învinsă în primul tur de Kim Clijsters.

După cum se știe, anul trecut, Simona Halep a debutat la Shenzhen, acolo unde a cucerit și titlul. Turneul din China are premii mai mici, de 427.000 de dolari, făcând parte din categoria International, spre deoebire de Brisbane, care face parte din categoria International.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net