Simona Halep «costă» 60 de lei

Ultima actualizare:

    Simona Halep  este în prezent  pe locul 5 WTA (Foto: Mediafax)
Simona Halep este în prezent pe locul 5 WTA (Foto: Mediafax)

România va înfrunta Serbia peste două săptămâni (19 şi 20 aprilie) la Arenele BNR din Bucureşti, întâlnire contând pentru calificarea în Grupa Mondială II. Federaţia Română de Tenis a stabilit preţurile pentru disputele de pe Arenele BNR. Biletul de-o zi costă 60 de lei.

Sâmbătă au loc primele două meciuri de simplu, Simona Halep şi Sorana Cîrstea urmând a se duela pe zgură cu Ana Ivanovici şi Jelena Jankovici, iar duminică se vor disputa jocul de dublu şi ultimele două meciuri la simplu. 60 de lei costă biletul de intrare pentru o zi, iar "pachetul" pe două zile e 95 de lei.

Simona şi Jelena se regăsesc în Top 10 al clasamentului mondial, pe locurile 5 şi 7, iar Sorana şi Ana , bune prietene în afara terenului, sunt considerate cele mai atractive jucătoare din circuit.

"Mă antrenez intens pentru Fed Cup, pentru că-mi doresc să aduc toate punctele. Sunt jocuri grele, va fi presiune mare. Poate dacă mai aveam un turneu pe zgură până la Fed Cup eram mult mai pregătită, însă e bine că nu voi fi obosită", a afirmat Simona Halep. Până la confruntarea cu Serbia, Simona Halep va fi astăzi răsplătită de comunitatea de machidoni din Constanţa în cadrul festivalului "Primuveara a Armănjloru". Ea va primi o diplomă de onoare şi o medalie pentru că reprezintă cu cinste aromânii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
PSG Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net