Simona Halep: "Am fost bolnavă"!

Ultima actualizare:

    Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a plecat azi spre Australia, ţara natală a antrenorului ei, Darren Cahill, acolo unde va începe noul sezon. Ea va avea două turnee importante, la Brisbane (3-9 ianuarie) şi Sydney (10-15 ianuarie), însă forma sa fizică nu e cea mai bună.

"N-o să fie uşor pentru că am fost bolnavă cu stomacul în perioada aceasta. Încă mai iau un tratament şi sper să fiu aptă sa joc la nivelul cel mai înalt la Bisbane. Vreau doar să-mi revin total, să fiu sănătoasă, apoi urmează obiectivul principal, Australian Open. Am hotârăt să rămân în Australia, e mai uşor, nu mai trebuie să călătoresc aşa mult, plus că Darren Cahill este din Australia şi o să fim la el acasă", a spus Simona Halep.

Ea şi-a anunţat şi obiectivele pentru noul an: "Participarea la Olimpiadă e unul dintre cele mai importante obiective. Trebuie să fiu sănătoasă, ca să pot juca. Îmi doresc o medalie, dacă se poate, dar nu e uşor. Este visul meu să port steagul la Olimpiadă, dar o să vedem ce decizie se va lua".

Halep speră să câştige şi primul titlu de Grand Slam din carieră. "Eu mi-aş dori Roland Garros. E Paris, am câştigat la juniori şi poate ar fi mai frumos, dar oricarea ar fi, nu contează. Contează să câştig un Grand Slam. M-am pregătit foarte bine şi chiar sunt pregătită să fac faţă la meciurile grele. Nu ştiu dacă se va realiza acest vis, dar am încredere şi muncesc pentru el", a mai spus sportiva noastră.

image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net