Silvia Pop l-a «marcat» pe Leonardo di Caprio din K1

Ultima actualizare:

Vedeta evenimentului a fost luptătorul olandez Albert Krauss, primul campion K1 Maxx, care a fost supranumit de presă "Leonardo di Caprio din K1". După ce a socializat cu luptătorii români, Andrei şi Bogdan Stoica, Benny B şi Ionuţ "Pitbull" Atodiresei, Albert s-a pozat alături de actriţă Silvia Pop, care chiar a avut ocazia să joace într-un film alături de vedete de la Hollywood, precum Demi Moore, Josh Hartnett sau Woody Harelson. "Ce fete frumoase aveţi în Romania", a exclamat Krauss după ce a admirat-o de sus până jos pe Silvia Pop.

Gala Superkombat WGP de pe 21 mai de la patinoarul Flamaropol, organizată de promotorul Eduard Irimia în colaborare cu Federaţia Romană de Kempo, se va bucura de prezenţa a unor nume grele din K1, precum Albert Krauss, Dzevd Poturak, Sergey Lascenko, Cătălin Morosanu, Rick Cheek, Arnaldo Silva, campionul mondial Wako Pro Vitaly Akramenko şi alţi sportivi şi va fi expus în 4 continente, transmis în direct în 73 de ţări.

Aproximativ 350 de milioane de telespectatori vor urmări gala de la Bucureşti prin intermediul postului pan european Eurosport, acest lucru reprezentând o premieră pentru România, până acum nici un eveniment organizat în ţara noastră nu a mai avut o asemenea audienţă la nivel mondial.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net