Şi-a luat motocicletă muzicală!

Ultima actualizare:

    Alexandru Dedu este  preşedintele Ligii  Profesioniste de  Handbal din România
Alexandru Dedu este preşedintele Ligii Profesioniste de Handbal din România

Fostul mare internaţional vrea acum să redreseze handbalul românesc din postura de preşedinte al Ligii Profesioniste de Handbal, iar melodia “My Way “este deviza sa.  Versurile hit-ului lui Frank Sinatra sunt de altfel scrise chiar pe şaua motocicletei sale.

Uriaşul de 2 metri are deja 15.000 kilometri alături de „doamna sa", aşa cum îşi alintă jucăria motorizată. Pe viitor, Dedu visează să cucerească lumea călare pe Kawasaki.

"O asemenea maşinărie are 330 kilograme şi, dacă eşti mai firav, nu o recomand. E ceva care s-a născut brusc în mine în urmă cu un an. Cred că motto-urile "Live to ride, ride to live"  şi "free spirit" mi se potrivesc. Mi-ar plăcea să am timpul necesar şi să fiu sanatos să călătoresc în circuite intercontinentale cu motocicleta".

Marcator a 400 de goluri în cele 240 selecţii la naţională, Dedu vrea să folosească în handbalul românesc din experienţa celor zece sezoane petrecute în campionatele puternice din Franţa, Spania, Germania şi Portugalia. Fostul campion al Europei nu agrează însă deloc comparaţia cu Mitică de la fotbal şi spune ca Liga Profesionistă de Handbal se va ghida după cu totul alte principii.

"Experienţa ligiilor profesioniste  din Europa care funcţionează de peste 20 de ani na va fi de mare ajutor. Nu îmi place să mi se spune "Mitică de la handbal". Există o oarecare similitudine între mine şi domnul Dragomir pentru că reprezentăm două grupări sportive profesioniste, dar cam la atât se rezumă asemănările între noi..."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net