Și-au făcut strategia la restaurant! Campioanele de la CSM au ieșit în oraș

Ultima actualizare:

    Fetele de la CSM București au ieșit în oraș
Fetele de la CSM București au ieșit în oraș

Handbalistele de la CSM București au ieșit în oraș, înainte de startul celor două săptămâni de foc pe care le au.

Campioanele de la CSM București au un început de an extrem de încărcat. Nu mai puțin de șapte meciuri într-o singură lună au programate ”tigroaicele”, totul culminând cu duelul stelar din Liga Campionilor, cu Gyor. Până atunci, fetele lui Helle Thomsen mai au de jucat, în această săptămână, două partide în Liga Națională. 

Handbalistele de la CSM București au început în forță anul 2018. N-au stat mult timp în vacanță, au reluat antrenamentele chiar la 2 ianuarie și, deși suntem abia la mijlocul lunii, au disputat deja două partide în campionat și una în Cupa României. Mai mult decât atât, pentru fetele lui Helle Thomsen partea grea abia acum urmează. În această săptămână, ”tigroaicele” au două meciuri în ”Liga Florilor”,ambele pe teren propriu, la Sala polivalentă. Vineri, Cristina Neagu&co. joacă împotriva celor de la Danubius Galați, de la ora 19.00, iar duminică, de la ora 20.00, CSM întâlnește AHCM Slobozia. Nu neapărat meciurile din competiția internă le aglomerează programul, ci mai ales pregîătirea duelului stelar din Liga Campionilor. Echipa din București joacă la 26 ianuarie cu Gyor, în Grupa Principală, unguroaicele fiind deținătoarele trofeului. Până la confruntarea cu Gyor, sportivele de la CSM au decis să se și relaxeze un pic, astfel că au avut parte de un ”team-buliding” la un local din Capitală. Nu s-au strâns toate ”tigroaicele”, dar de la adunare n-au lipsit campioanele mondiale Niombla și Camille Saurina Ayglon, portărițele Alina Iordache și Jelena Grubisic, muntemegreana Majda Mehmetovic sau daneza Line Jorgensen.

Meci cu casa închisă


    CSM-Gyor, un meci cât o finală
CSM-Gyor, un meci cât o finală

Partida CSM- Gyor este confruntarea ultimelor două câștigătoare ale trofeului Ligii Campionilor. Meciul, programat la 26 ianuarie, se va disputa la Sala Polivalentă din București, cu casa închisă. În prezent, mai sunt câteva zeci de bilete disponibile, dar este greu de crezut că aceastea nu vor fi achiziționate până la ora meciului.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net