Shaq şi Biles, poza zilei: diferenţă de 71 de centimetri între cei doi!

simone_biles.jpg

simone biles
Simone Biles a cucerit patru medalii de aur la Jocurile Olimpice
FOTO: Guliver/ GettyImage
Citeste tot despre: 

Fostul star din NBA, Shaquille O'Neal, şi cea mai decorată gimnastă americană, Simone Biles, au făcut o poză împreună cu ocazia Super Bowl. Fotografia a devenit virală, între cei doi fiind o diferenţă de înălţime de 71 de centimetri.

Shaquille O'Neal, poreclit „Shaq”, este un fost jucător de baschet şi unul dintre cei mai cunoscuţi sportivi din lume. El are dimensiuni impresionante, 2 metri şi 16 centimetri în înălţime şi 147 de kilograme. După ce a renunţat la activitatea din NBA a devenit actor, dar şi poliţist.

Simone Biles este cea mai decorată gimnastă din America, având 19 medalii olimpice şi mondiale. Ea are 1.45 metri şi 47 de kilograme, adică cu 71 de centimetri mai puţin ca Shaq şi e mai "uşoară" cu o sută de kilograme.

Cei doi s-au fotografiat împreună înaintea Super Bowl, finala campionatului de fotbal american. New England Patriots a câştigat pentru a cincea oară în istorie , impunându-se cu scorul de 34-28 în meciul de la Houston cu Atlanta Falcons, după ce a revenit spectaculos de la 3-28.

shaq

shaq
Shaq şi Simone Biles

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Aşa cum era de aşteptat, gimnastele americane au pus stăpânire totală pe concursul feminin de la Rio. Simone Biles şi colegele sale au impresionat inclusiv prin vestimentaţia specială cu care s-au prezentat la Olimpiadă.

  • Dave Oancea, un american de origine română recunoscut ca mare jucător în cazinourile din Las Vegas, s-a dat în stambă la Super Bowl 2017, finala campionatului naţional de fotbal american.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1