Sexy-Simona se bate pentru un milion de dolari!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Simona Halep a tăiat răsuflarea celor prezenţi la petrecerea jucătoarelor de la Sofia, acolo unde se dispută de azi ultima competiţie importantă a anului, mini-turneul campioanelor. Concursul îi poate aduce româncei cea mai bună clasare din carieră şi o mulţime de bani pentru că un succes i-ar asigura un premiu de un milion de dolari, bonus acordat participantei care a câştigat cel puţin trei turnee WTA International în acest an.

Aflată în Bulgaria, Simona Halep a câştigat deja un meci! Nu pe terenul de tenis, ci în afara lui. Românca în vârstă de 22 de ani i-a cucerit pe toţi la petrecerea de dinaintea startului turneului de la Sofia. Îmbrăcată într-o rochie de seară neagră, care se oprea deasupra genunchilor, Simona Halep a fost considerată de ziarişti şi de criticii de modă care abia aşteptau să găsească vreo hibă ţinutelor, drept cea mai sexy prezenţă de la "Players party".

simeon stalpnicul png

Apariţia Simonei a fost surprinzătoare deoarece ea la astfel de evenimente adoptă un stil casual, cu blugi şi tricou plus vreo eşarfă, nicidecum în rochie care să-i arate formele. Simona Halep este prima româncă din istoria tenisului care participă la mini-turneul campioanelor, o competiţie care reuneşte cele mai valoroase 6 jucătoare din lume câştigătoare ale unui turneu WTA, dar care nu au mai prins un loc la adevăratul Turneu al Campioanelor.

Lor li se adaugă două invitate, care în acest an sunt sârboaica Ana Ivanovic - de două ori campioană în trecut la această competiţie - şi bulgăroaica Svetlana Pironkova. Se joacă la fel ca la Turneul Campioanelor, cu două grupe de câte patru, primele două clasate urmând să se califice în semifinale. Deşi suma pe care o va câştiga învingătoarea din finala de duminică este de „doar" 190.000 de dolari, Simona Halep şi-ar putea trece în cont bonusul de un milion de dolari pus la bătaie de organizatori.

Românca e singura dintre participante care a câştigat cel puţin trei turnee WTA International în acest an, condiţie esenţială pentru a putea spera la milionul de dolari de la Sofia. În plus, dacă va triumfa şi în acest turneu fără să piardă vreun meci în faza grupelor, Simona va primi 450 de puncte în clasamentul mondial, cu care ar putea urca până pe locul 10 în lume!

Această poziţie este ocupată în acest moment de daneza Caroline Wozniacki, care are 335 de puncte în plus. Sunt şanse ca Halep să ajungă în Top 10 chiar dacă ar pierde finala, pentru că Wozniacki (finalistă anul trecut la Sofia) nu participă acum la turneu şi va pierde puncte.

Şi-a micşorat sânii

În iunie 2011, Simona a făcut o operaţie de micşorare a sânilor. Ea a recurs la aceasta deoarece bustul prea mare o împiedica la efort. Nu putea respira cum trebuie şi deja apăruseră durerile de spate. Cum atunci era încă minoră, ea a avut suportul familiei, părinţii dându-şi acordul pentru operaţie.

simeon stalpnicul png

„A trebuit să suport acea intervenţie chirurgicală. Sânii mari mă încurcau la viteza de reacţie. Nu puteam pleca foarte bine deoarece mă trăgeau în jos", a mărturisit după operaţie Simona.

Halep a avut noroc la tragerea la sorţi

Românca are parte de o grupă aparent mai uşoară. Maria Kirilenko, Anastasia Pavlyuchenkova şi Alize Cornet îi vor fi adversare. În meciurile directe, Halep are avantaj în faţa lui Kirilenko, 1-0, are trei meciuri câştigat contra Anastasiei Pavlyuchenkova şi o înfrângere în partida cu Alize Cornet.

De la dreapta la stânga, participantele la turneul de la Sofia: Halep, Pavliucenkova, Stosur, Ivanovic, Kirilenko, Vesnina, Pironkova, Cornet

simeon stalpnicul png

Inedit despre.... Simona

A ajuns la tenis din întâmplare. Când avea 4 ani şi jumătate mergea cu fratele ei, Nicolae, la antrenamentele lui de tenis. El este cu 6 ani mai mare decât ea. Antrenorul, văzând cât de mult îi place celei mici tenisul, a luat-o şi pe ea în pregătire.

Deşi e una dintre cele mai frumoase jucătoare, Simona nu are un iubit. E singură şi aşa intenţionează să rămână până când îşi va vedea toate visele îndeplinite în ceea ce priveşte tenisul.

La retragere, în afara întemeierii unei familii, Simona intenţionează să deschidă o Academie de tenis la Constanţa, oraşul unde s-a format şi a crescut.

În timpul liber iubeşte să meargă la film, să asculte muzică (are mereu căştile la ea) şi să uite la handbal. De altfel, a şi făcut handbal la Constanţa, în paralel cu tenisul, însă i s-a recomandat să se lase pentru a nu se accidenta la genunchi.

Mâncarea preferată o reprezintă pastele, iar băutura preferată este sucul de portocale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net