Sesiune de autografe cu Remy Bonjasky şi Kristanna Loken la cântarul oficial dinaintea galei Superkombat de la Mamaia

Ultima actualizare:

    Cei 28 de sportivi care vor urca în ring la gala SuperkombatFoto Click!
Cei 28 de sportivi care vor urca în ring la gala SuperkombatFoto Click!

Fostul mare luptător Remy Bonjasky şi actriţa Kristanna Loken, din Terminator 3, vor susţine o sesiune de autografe şi poze, vineri, de la ora 16:00, pe plaja La Cucaracha din Mamaia, acolo unde va avea loc şi cântarul oficial al luptătorilor Superkombat, iar totul va continua cu o petrecere la care vor lua parte şi peste 300 de turişti, intrarea fiind liberă.

Cei 28 de sportivi care vor urca în ring la gala Superkombat, programată sâmbătă, de la ora 20:00, la Piaţeta Cazino din Mamaia, vor avea de înfruntat prima probă înaintea celor 14 lupte profesioniste de sâmbătă, cea a cântarului. "Pentru mine, e cel mai important moment dinaintea unui meci pentru că nu doar scăpăm de tensiunea cu kilogramele, ci avem şi un duel psihologic cu adversarul nostru. Contează enorm pentru o luptă să câştigi această primă confruntare", a declarat campionul mondial Andrei Stoica, acesta urmând să îşi apere sâmbătăt titlul mondial în faţa olandezului Fred Sikking.

Biletele costă 50 de lei şi pot fi achiziţionate de la magazinele Orange, Germanos şi Vodafone din toată ţara.
Biletele costă 50 de lei şi pot fi achiziţionate de la magazinele Orange, Germanos şi Vodafone din toată ţara.

"Pe lângă cântarul oficial, vom avea parte şi de o sesiune de poze şi autografe cu Bonjasky şi Kristanna Loken. Sportivii vor merge la odihnă după cântar, însă pe plajă va continua o petrecere la care vor lua parte şi cele două celebrităţi, staful Superkombat şi turiştii aflaţi acolo, mulţi dintre ei străini sosiţi special pentru eveniment", a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia.

Pe lângă cântarul oficial, vineri, de la ora 21:00, luptătorii vor fi prezentaţi oficial în Piaţeta Cazino din Mamaia, acolo unde o zi mai târziu se va disputa al patrulea Superkombat World Grand Prix al anului. Biletele costă 50 de lei şi pot fi achiziţionate de la magazinele Orange, Germanos şi Vodafone din toată ţara. Gala, care va începe de la ora 20:00, va fi transmisă în direct în România de Sport.ro şi la nivel internaţional, în 93 de ţări, de Eurosport.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net