Semnele care anunţau divorţul gimnastului Marian Drăgulescu de Corina

Ultima actualizare:
Larisa și Marian Drăgulescu au împreună doi copii: pe Beatrice și pe Richard
Larisa și Marian Drăgulescu au împreună doi copii: pe Beatrice și pe Richard

Maraian Drăgulescu a pus punct mariajului cu Corina după 9 ani de relaţie. Deşi, cei doi s-au aflat de mai multe ori în punctul de a se separa în ultmii ani, de fiecare dată au renunţat la idee şi şi-au mai acordat o şansă. De data aceasta, nimic însă nu a mai funcţionat, iar divorţul pare să fii fost soluţia salvatoare. Încă din 2017, cei soi soţi au arătat la Asia Express că există tensiuni mari în relaţia lor, certurile pe ton ridicat fiind atunci la ordinea zilei.

Marian Drăgulescu (34 de ani) a fost protagonistul unor momente uluitoare în timpul reality-show-ului Asia Express, difuzat de Antena 1, în 2017. Renumitul gimnast a fost pus la punct, în repetate rânduri, de soţia sa, Corina, care s-a dezlănţuit şi a aruncat vorbe grele fără să ţină cont că era filmată. Aceste tensiuni, puse la vremea respectivă pe seama stresului show-ului au continuat şi în afara platoului de filmare, aşa că nu este de mirare că cei doi soţi au ajuns pe marginea prăpastiei. 

"Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Am încercat foarte mutle lucruri, dar nu a fost să fie!” a spus Marian Drăgulescu la Antena Stars, punctând că este bine. Marian şi Corina Drăgulescu  au avut o căsnicie de 9 ani. 

Marian Drăgulescu a divorţat de prima nevastă în 2008 

Marian Drăgulescu a bifat al doilea eşec sentimental. În 2008, gimnastul divorţa de Larisa (30 de ani), mama celor doi copii ai săi, Richard şi Beatrice. Şi cu prima soţie, gimnastul a avut o relaţie tensionată, bazată pe violenţă. Chiar şi după divorţ, cei doi au ţinut-o în scandaluri timp de cinci ani. Ea l-a acuzat de agresiune fizică şi l-a dat în judecată pentru neplata pensiei alimentare, iar fostul gimnast a dat vina pe ea spunând că este o mamă iresponsabilă. 


    Larisa și Marian Drăgulescu au împreună doi copii: pe Beatrice și pe RichardFoto: arhivă personală
Larisa și Marian Drăgulescu au împreună doi copii: pe Beatrice și pe RichardFoto: arhivă personală

Click! v-a relatat un scandal din 2009, în care Larisa îşi acuza fostul soţ că, deşi avea dreptul doar la o zi pe lună în care să stea cu cei mici, el a venit să îi ia cu forţa.

Între timp, lucrurile s-au liniştit şi a îngropat securea războiului cu fosta soţie. Nu a reuşit acelaşi lucru şi cu Corina, de care s-a separat oficial recent.

Citeşte şi:   

Fiul lui Marian Drăgulescu, gimnast ca tati. Ce mândru e de medalie!

Femeile din viața lui Marian Drăgulescu se împacă mai bine ca niciodată! Larisa și Corina merg împreună la masaj și la sport!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net