Se ştie cu cine va juca Simona Halep la Roland Garros. Vezi ce au decis sorţii! N-a scăpat de coşmarul Şarapova

Ultima actualizare:

    Simona Halep se află pe partea de tablou cu cea care a învins-o anul trecut în finalăGOTO: Guliver/ GettyImages
Simona Halep se află pe partea de tablou cu cea care a învins-o anul trecut în finalăGOTO: Guliver/ GettyImages

Openul de la Paris şi-a stabilit în urma tragerii la sorţi de azi ţintarul turneului din 2015. Avem cinci românce calificate pe tabloul principal, cu posibilitatea ca lor să li se mai adauge din calificări Sorana Cîrstea.

Cap de serie numărul trei, Simona Halep şi-a facilitat o primă săptămână lejeră, cel puţin conform calculelor hârtiei, cel mai puternic adversar urmând să-l întâlnească abia în turul 4, şi acesta ar trebui să fie poloneza Agnienska Radwanska. În rest, lucruri aparent simple. În turul inaugural va juca împotriva rusoaicei Evgeniya Rodina, locul 97 mondial în clasamentul WTA, iar în turul secund împotriva învingătoarei din meciul Lucic-Baroni - Lauren Davis. Partea proastă pentru Halep este că a căzut pe partea de tablou cu Maria Şarapova, cea care a învins-o anul trecut în finală. Asta înseamnă că ultimul act din 2014 nu mai poate fi reeditat acum decât în semifinalele.

Celelalte românce de pe tabloul principal şi-au aflat şi ele culoarele spre trofeu. Monica Niculescu a avut cel mai mare ghinion, urmând să joace în primul tur cu Carla Suarez Navarro, o jucătoare din Spania specialistă pe zgură şi în mare formă. Alexandra Dulgheru a avut ceva mai mult noroc şi în primul tur va da piept cu modesta americancă Nicole Gibbs. Tot norocoasă a fost şi Andreea Mitu, care va juca împotriva unei franţuzoaice necunoscute, Alize Lim, intrată pe tabloul principal cu invitaţie. Nu în ultimul rând, Irina Begu va trebui să treacă în turul inaugural de americanca Bethanie Mattek-Sands.

Startul meciurilor de pe tabloul principal va avea loc duminică. Deocamdată nu se cunosc orele şi nici programul exact de desfăşurare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net