SCM Râmnicu Vâlcea și-a mărit șansele de a prinde optimile de finală ale Ligii Campionilor

valcea_rps4175.jpg

SCM Rm. Vâlcea a câștigat ultimele două meciuri din Liga Campionilor, cu Podravka și Buducnost
SCM Rm. Vâlcea a câștigat ultimele două meciuri din Liga Campionilor, cu Podravka și Buducnost
Foto: sportpictures.eu

Victorioasă cu 25-23 (14-10) în meciul cu Buducnost Podgorica (Muntenegru), disputat miercuri, pe teren propriu, în Grupa B a Ligii Campionilor, echipa feminină de handbal SCM Râmnicu Vâlcea și-a mărit șansele de calificare în optimile de finală. Reprezentanta României în competiție ocupă locul 6 și trebuie să se impună în cele trei meciuri restante cu Borussia Dortmund și Podravka pentru a se menține acolo.

Contând ca restanță din etapa a 7-a, confruntarea a fost dominată de vâlcence, care au condus în permanență. Pentru SCM Râmnicu Vâlcea au înscris Evgenija Minevskaja (6 goluri din 8 aruncări), Kristina Liscevic (5/7), Mireya Gonzalez Alvarez (5/8), Maren Nyland Aardahl (3/4), Asma Elghaoui (3/2), Marta Lopez Herrero (2/4) și Cristina Florica (1/2). Pentru Buducnost cele mai multe goluri au fost înscrise de Jovanka Radicevic (6/6) și Allison Pineau (6/10). 
În urma acestui succes, SCM Râmnicu Vâlcea își consolidează locul 6 în grupă, având 4 puncte, iar Buducnost, cu 8 puncte, se află pe locul 5. Formația noastră va disputa următorul meci duminică, 24 ianuarie, la ora 17.00, în etapa a 12-a, cu ŢSKA Moscova, pe teren propriu. În aceeași zi este programată partida Borussia Dortmund - HC Podravka Vegeta, iar sâmbătă, 23 ianuarie, se vor disputa confruntările Gyor Audi Eto - Brest Bretagne Handball  și Buducnost - Odense Handbold. 
Pe de altă parte, reprezentanta noastră în competiție vizează victoria în restanţele cu Borussia Dortmund (Germania), din etapele cu numărul 6 (9 februarie) și 9 (nestabilită), precum și în disputa cu Podravka, din etapa a 4-a, care nu a fost programată încă. În cazul în care va obține 6 puncte, SCM Rm. Vâlcea va ocupa cel puțin locul 6, ultimul care asigură prezența în optimile de finală.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1