Schumacher a zburat 3 metri în aer!

Ultima actualizare:

    Schumacher s-a  accidentat la schi  în urmă cu 10 zile
Schumacher s-a accidentat la schi în urmă cu 10 zile

Pe baza declaraţiilor date de martori şi a imaginilor oferite de camera video de pe casca de protecţie, procurorii au reconstituit traseul lui Schumi.

Situaţia medicală a lui Schumacher a rămas incertă, el fiind menţinut de doctori în comă artificială de peste 10 zile. În această perioadă, anchetatorii francezi au tras primele concluzii asupra felului în care s-a petrecut accidentul din staţiunea Meribel, la o altitudine de aproximativ 1.700 de metri. Au fost audiaţi martori şi medici, au fost făcute expertize şi reconstituiri şi s-au vizionat cele două minute de imagini oferite de camera montată pe casca lui Schumacher.

Aşa arată casca purtată de pilot în momentul accidentului

simeon stalpnicul png

Astfel, s-a stabilit că pârtia era marcată corespunzător, schiurile erau într-o stare perfectă, iar Schumi n-avea viteză mare, ci una normală pentru nivelul său în acest sport (maximum 20 de kilometri pe oră). În ceea ce priveşte traseul, germanul rula pe pista roşie, a trecut de intersecţia cu cea albastră, după care a ieşit de pe pista amenajată din cauza unor jaloane atinse. De-aici au urmat secundele de coşmar care l-au dus pe Schumacher la un pas de moarte.

"A parcurs cam 3-5 metri, a lovit cu schiurile o piatră, şi-a pierdut echilibrul şi s-a lovit la cap de o altă piatră aflată la 8 metri depărtare de pista amenajată. A fost găsit la 9 metri depărtare de pistă", a declarat Patrick Quincy, procurorul tribunalului din Albertville. În concluzie, între cele două stânci care i-au ieşit în cale, Schumacher a parcurs în aer cel puţin 3 metri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net