Scandal cu repetiţie la Cupa Davis

Ultima actualizare:

Schimbările produse la nivelul conducerii Federaţiei Române de Tenis au dus la reacţii în lanţ: preşedintele George Cosac l-a numit pe Andrei Pavel căpitan nejucător în Cupa Davis, în locul lui Ciprian Porumb, iar de aici Mergea a devenit victimă sigură.

Sportivul a câştigat alături de Tecău partidele de dublu cu Danemarca şi Finlanda, dar apoi nu a mai fost chemat, Pavel alegând să aibă trei jucători de simplu pentru disputele cu olandezii.

"Mă aşteptam ca Andrei Pavel să facă aşa ceva. Dacă el preferă să aibă trei jucători de simplu în locul unei echipe de dublu sudate, care poate aduce un punct indiferent de numele adversarilor, e treaba lui. Stau departe...nu vreau să spun pe ce se bazează când ia decizii de acest gen", a răbufnit Florin Mergea la gsp.ro.

În aceste condiţii, lotul pentru întâlnirile din Cupa Davis contra batavilor arată astfel: Victor Hănescu, Adrian Ungur, Marius Copil şi Horia Tecău. Meciurile de Cupa Davis cu Olanda sunt programate în perioada 5 - 7 aprilie, la Braşov, şi fac parte din turul doi al Grupei I, Zona Euro-africană, învingătoarea urmând să se califice la barajul pentru  Grupa Mondială.

Andrei Pavel a revenit pe postul de căpitan nejucător al echipei României în Cupa Davis după ce sportivii au făcut o cerere către noua conducere FRT, respectiv George Cosac. Florin Mergea a fost singurul care nu a fost de acord cu demiterea lui Ciprian Porumb pentru a veni Pavel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net