S-a topit gheața! Steaua - Ciuc 4-1, într-un meci întrerupt în minutul 40!

Ultima actualizare:

Oaspeții au început bine meciul și în minutul 3 și 25 de secunde au deschis scorul prin Josef Hruby, care a trimis în poartă pucul primit de la Lubomir Hurtaj. Steaua a revenit și, într-un moment (min. 5.33) în care fiecare echipă avea câte un om mai puțin pe gheață - ciucanul Ede Mihalz (barare cu crosa / min. 4.06) și stelistul Tibor Schneider (obstrucție / min. 5.14) fuseseră penalizați -, a egalat prin veteranul Ioan Timaru (37 de ani), revenit după o accidentare suferită în Cupa României fiind bine servit de Mihai Georgescu. Mai mult decât atât, bucureștenii au terminat prima repriză în avantaj (2-1), americanul Peter Boldt reușind primul său gol în Superligă - pasa a venit de la Molnar Szabolcs. Reușita lui s-a produs cu 28 de secunde înainte de pauză, în condițiile în care stelistul Stoiculescu abia revenise pe gheață după ce fusese trimis pe banca pedepsiților pentru o agățare.

Bucureștenii au început foarte bine și repriza a doua, canadianul Mike Forgie - un alt recrut de ultimă oră - marcând după numai 50 de secunde, după o acțiune la care au contribuit Răzvan Lupașcu și Andrei Butochnov. Ultimii doi aveau să colaboreze și la golul patru al Stelei, reușit în minutul 33.58, în superioritate numerică (Tamas Biro fusese penalizat pentru crosă ridicată / min. 33.15), de ucrainean.

Ultima repriză nu s-a mai disputat, arbitrii Csomortani Zsolt și Marius Iliescu hotărând că gheața topită nu permite desfășurarea normală a disputei... S-a decis ca minutele rămase să se joace înaintea următoarei confruntări dintre Steaua și Csikszereda care va avea loc la București. La disputa de aseară au asistat 300 de spectatori. Minute de penalizare: Steaua - 24, Csikszereda - 24. Raport șuturi: 12-9.

Inaugurat în 1952, Patinoarul ”Mihai Flamaropol” a cunoscut ultima ”cosmetizare” în 1981, acolo desfășurându-se turneul de lupte greco-romane din cadrul Jocurilor Mondiale Universitare de la București. În ultimii ani, din cauza lipsei banilor, nu s-a putut realiza modernizarea sa, ci doar operațiuni de reparație - s-a refăcut instalația electrică, s-au schimbat mantinelele și compresoarele. Recent, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunțat că Primăria Bucureștiului intenționează să reabiliteze această arenă sportivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net