S-a întors «dublul de aur»

Ultima actualizare:

    Tecău şi Mergea
Tecău şi Mergea

România conduce Finlanda cu 2-1 în barajul pentru rămânea în grupa principală în Cupa Davis. Ieri, perechea Florin Mergea/Horia Tecău a învins cu scorul de 6-4, 7-6 (7/4), 6-1, cuplul Jarkko Nieminen/Harri Heliovaara, în al treilea meci al întâlnirii.

În primele două meciuri, disputate vineri, Victor Crivoi a pierdut, cu scorul de 5-7, 1-6, 2-6, în faţa lui Jarkko Nieminen, iar Marius Copil l-a învins, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-2, 6-4, pe Harri Heliovaara.

Ieri, Tecău şi Mergea s-au impus la dublu şi aşteapră meciurile decisive de astăzi. "N-a fost deloc uşor acest meci, ştiam că Jarkko e în formă şi de aceea am făcut tactica mai mult pe Harri. A fost un moment în setul doi când am pierdut din concentrare şi nu am jucat la fel de bine. Ne-am făcut viaţa mai grea, dar suntem muţumiţi de cum a decurs jocul. Cred că avem un avantaj în faţa adversarei, dacă vom ajunge la 2-2, pentru că finlandezii au jucat şi simplu şi dublu până acum, iar jucătorii noştri sunt mai proaspeţi", a spus Tecău, după meci. Azi, de la ora 13.00 sunt programate ultimele două partide ale întâlnirii: Marius Copil - Jarkko Nieminen şi Victor Crivoi - Harri Heliovaara.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net