Rugbyștii de la Farul se vor bate cu cinci ex-fariști

Ultima actualizare:

Zainea Mihăiță, Ionuț Florea, Petre Zapan, Cristian Munteanu și Bogdan Pietreanu toți au trecut prin curtea Farului. Aceștia au plecat de la Constanța de mai bine de un an pentru a forma noua echipă de rugby a CSM-ului.

Aceștia au plecat din cauza condițiilor proaste și din pricina problemelor financiare cu care clubul constănțean se confrunta pe atunci. Sâmbătă de la ora 14.00 aceștia se vor reîntâlni cu foștii colegi în partida contând pentru sferturile de finală a Cupei României la rugby.

„Nu va fi un meci ușor având în vedere că CSM București este o echipă destul de bună și închegată. Noi avem ceva probleme de efectiv, în cadrul lotului regăsindu-se câțiva accidentați. Personal, nu mi-a plăcut meciul de la Petroșani și sper să jucăm mult mai bine în compania celor de CSM“, a declarat Daniel Carpo, căpitanul RCJ Farul, pentru „Adevărul de Seară Constanța“.

Rugby Club Județean Farul Constanța va mai susține joi un antrenament sub îndrumările antrenorului Mircea Paraschiv. Vineri rugby-știi au o zi de pauză dar o vor petrece în autocarul care îi va duce la Târgoviște.

În celelalte partide programate se vor întâlni Dinamo și Steaua pe stadionul „Arcul de Triumf”, sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 19.00 (în direct la GSP TV), RC Griviţa - CSM Ştiinţa Baia Mare şi U Cluj - RCM Timişoara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net