RUGBY: 10 miliarde de lei pentru premierea campionilor din Baia Mare

Ultima actualizare:

    Jucătorii de la Baia Mare vor primi o recompensă pe măsura performanţei
Jucătorii de la Baia Mare vor primi o recompensă pe măsura performanţei

Noua campioană a României va primi nu mai puţin de 10 miliarde de lei vechi din partea Consiliului Judeţean, pentru premierea jucătorilor campioni, se anunţă într-un articol publicat de ziarul Glasul Maramureşului.

E o sumă impresionantă pentru rugbişti. Ar fi, de departe, cea mai mare premiere pentru o performanţă de care ar beneficia un club sportiv din judeţul Maramureş.

"După ce am discutat cu ceilalţi membri din comisie şi cu alţi consilieri judeţeni, voi propune în viitoarea şedinţă de Consiliu Judeţean premierea acestei frumoase echipe cu suma de zece miliarde lei. Este o premiere după nivelul performanţei şi tot mi se pare puţin. Această echipă a adus stimă judeţului Maramureş", a declarat Gabriel Zetea, preşedintele Comisiei de Sport din cadrul COnsiliului Judeţean Maramureş.

Baia Mare a întrerupt monopolul bucureştean care se instalase în ultimii zece ani, când Dinamo s-a impus de şase ori, iar Steaua de trei ori. Doar trei echipe din afara Bucureştiului au câştigat campionatul de rugby: Universitatea Timişoara (o dată), Farul Constanţa (de şase ori), Ştiinţa Baia Mare - acum a doua oară.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net