Roxana Mărăcineanu, ministrul francez al Sportului, evacuată de pe stadion. A fost insultată de suporteri

Ultima actualizare:

    Roxana Mărăcineanufoto: AFP
Roxana Mărăcineanufoto: AFP

Roxana Mărăcineanu, ministrul francez al Sporturilor, a fost evacuată de pe un stadion din Saint-Ouen, după ce a fost ţinta insultelor suporterilor, în timpul unui meci de fotbal, relatează Le Point.

Mărăcineanu a fost nevoită să părăsească  vineri seară arena Bauer, unde asista la partida Red Star – Quevilly.

Într-un filmuleţ postat pe reţelele de socializare, se poate vedea un grup de suporteri care strigă către ea: “Toată lumea detestă ministrul”, “Aici nu este nimeni cu Macron, aşa că urcă-te în maşină şi pleacă”. În plus, fanii au aruncat cu un pahar plin cu lichid către ministru.

La pauza meciului, Roxana Mărăcineanu a fost abordată de un suporter pe o temă politică, iar discuţia i-a incitat şi pe fanii din jur. “Macron, demisia”, au strigat fani.

“Am fost abordată de o persoană care avea un mesaj politic de transmis. Venisem pentru a avea contact cu un club care apără valorile în care mă recunosc. Este situat la câţiva paşi de inima viitoarelor Jocuri Olimpice de la Paris, din 2024, şi vreau să îi susţin. Voi reveni…”, a declarat Mărăcineanu pentru Le Parisien.

Citeşte şi 

Roxana Mărăcineanu a fost desemnată ministru în Franța!

Ce spune Roxana Mărăcineanu despre plecarea din România ca imigrant în Franța

“Sunt şocat de ce am văzut şi de atitudinea câtorva persoane care acţionează contrar valorilor clubului. Una dintre valorile de bază este toleranţa”, a declarat şi Patrice Haddad, preşedintele clubului Red Star.

Roxana Mărăcineanu ar fi trebuit să asiste la o etapă de Cupă Mondială de schi la Val-d’Isere în acest weekend, dar şi-a anulat deplasarea din cauza grevei SNCF.

Présente au stade Bauer pour un match du Red Star, la ministre des sports Roxana Maracineanu a été exfiltrée sous la pression des supporters ! Des " #Macron démission" ont également été chanté dans le stade. #REDQRM #Retraites #Delevoye #GiletsJaunes #grevedu13decembre #greve pic.twitter.com/lEADmcGB2c— Cerveaux non disponibles (@CerveauxNon) December 14, 2019

Présente au stade Bauer pour un match du Red Star, la ministre des sports Roxana Maracineanu a été exfiltrée sous la pression des supporters ! Des " #Macron démission" ont également été chanté dans le stade. #REDQRM #Retraites #Delevoye #GiletsJaunes #grevedu13decembre #greve pic.twitter.com/lEADmcGB2c

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net