Rosol e campionul zgurei de la Bucureşti! Cehul l-a învins în finală pe Garcia Lopez şi a câştigat Năstase-Ţiriac Tropy!

Ultima actualizare:

Pentru cehul în vârstă de 27 de ani a fost prima finală şi primul trofeu din carieră şi pleacă din România cu un cec de 74.000 de euro şi 250 de puncte ATP. Învinsul a primit 39.000 de euro şi 150 de puncte ATP. Până la finală, Rosol, care se poate lăuda că în carieră l-a învins o dată şi pe Rafael Nadal, a trecut pe rând de Gille Muller, din Luxemburg, Andreas Seppi, din Italia, Victor Troicki, din Serbia şi Gilles Simon, din Franţa, câştigătorul de anul trecut care n-a putut să-şi apere trofeul.

„Acest trofeu i-l dedic tatălui meu care a decedat în urmă cu două săptămâni. A fost o săptămână foarte grea pentru mine şi am jucat cu gândul la el. De aceea cred că am avut şi atâta putere şi energie până astăzi. Turneul de la Bucureşti îmi va rămâne în inimă mereu. Mulţumesc organizatorilor pentru că pot să plec acasă cu acest trofeu. Nu pot să vă spun ce meci a fost mai greu pentru mine, în această săptămână. Nu ştiu dacă a fost primul tur sau finala. Eu am tratat fiecare meci cu aceeaşi seriozitate şimereu încerc să-mi îmbunătăţesc jocul", a declarat Rosol după premiere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net