Românul din «Creed 2», premiat la Bucureşti

florian_munteanu.jpg

florian munteanu creed
Florian Munteanu joacă în Creed 2 cu Sylvester Stallone
Foto: arhivă personală

Aşa cum femeile de succes au gala lor, la care sunt premiate pentru activitate, şi bărbaţii vor străluci în lumina reflectoarelor! Pugilistul de origine română Florian "Big Nasty" Munteanu, care joacă alături de actorii Sylvester Stallone şi Michael B. Jordan în continuarea filmului de acţiune "Creed", este invitatul special al unui eveniment special dedicat sexului puternic.

Pugilistul Florian Munteanu este pe cai mari şi nu doar în sportul de performanţă, unde excelează. El unui dintre norocoşii români care a primit un rol principal într-o producție cinematografică cu distribuție globală. Sportivul intră în pielea fiului lui Ivan Drago, care a fost interpretat de actorul Dolph Lundgren în lungmetrajul "Rocky IV".

sylvester-stallone-31-768x768.jpg

Sylvester Stallone are acum 70 de ani
foto: Arhiva personală

Drago este cel care l-a ucis, într-un meci de box, pe Apollo Creed, tatăl lui Adonis Johnson (Michael B. Jordan), personajul principal din filmul "Creed", lansat în 2015. De altfel, Dolph Lundgren îşi va relua rolul în noul film. "Creed 2" va urmări în continuare viaţa lui Adonis Johnson, atât în ring, cât şi în afara lui, problemele cu familia şi eforturile de a deveni un campion. Sylvester Stallone îşi va relua rolul Rocky Balboa în acest film.

Luni (28 mai), Florian Munteanu este invitat special la gala Celebrity Awards-bărbaţi de succes și pentru o întâlnire în premieră cu jurnaliştii, la care managerul său Eduard Irimia va anunţa moi proiecte în care vor fi implicaţi alţi români.

La eveniment sunt aşteptaţi 200 de bărbaţi puternici, cunoscuţi oameni de afaceri sau persoane publice. Printre cei care vor primi trofee se numără și Adrian Mutu, Cătălin Botezatu, Mihai Leu, Cove, Cristian Sabbagh, Cristi Brancu și Călin Doboș.

ctru.jpg

ctru snoop dog
Snoop Dog şi C-TRU
Foto: arhivă personală

La aceeaşi gală va participa special un alt nume cu greutate de la Hollywood. Este vorba despre C-tru, artistul care a lansat recent piesa "California Party" alături de celebrul Snoop Dog. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1