România, umilită de Japonia la Campionatul Mondial. Tricolorele au încheiat competiția pe locul 12

romania_handbal.jpg

Nationala Romaniei a incheiat pe locul 12 Campionatul Mondial de handbal
Nationala Romaniei a incheiat pe locul 12 Campionatul Mondial de handbal
FOTO: EPA
Citeste tot despre: 

Naționala de handbal a României a suferit o nouă umilință la Campionatul Mondial. De data asta în fața Japoniei, care ne-a dat o adevărată lecție de handbal și de deminitate pentru că miza meciului era doar ocuparea locului 10 în lume.

Echipa feminină de handbal a României a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 37-20 (18-8), de Japonia, în ultimul meci din cadrul grupei principale II a Campionatului Mondia. Aceasta a fost cea mai dură înfrângere suferită de naționala noastră la competiția organizată chiar de Japonia. În urma acestui eșec umilitor - Japonia era la degetul mic al naționalei României până acum - ”tricolorele” au încheiat pe ultimul loc grupa, fără nicio victorie şi fără niciun punct. Ele au terminat competiția pe locul 12.

Pentru românce au marcat Perianu (4), Udiştoiu (4), Ointea (3), Viztiu (3), Ostase (2), Polocoşer (2), Seraficeanu şi Zamfirescu. Sasaki a fost cea mai bună marcatoare a japonezelor, cu opt goluri.

Celelalte rezultate ale tricolorelor la această ediţie a CM au fost următoarele: 16-31 cu Spania, 29-24 cu Senegal, 22-20 cu Kazahstan, 26-27 cu Muntenegru, 28-27 cu Ungaria, 18-27 cu Rusia şi 22-34 cu Suedia.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1