România pedalează în Europa cu "pumele"!

Ultima actualizare:

    Eduard Novak
Eduard Novak

Tușnad Cycling Team, singura echipă continentală din România, va avea în componență în acest sezon trei componenți ai naționalei Argentinei. Din gruparea harghiteană patronată de campionul paralimpic Eduard Novak vor mai face parte cinci rutieri autohtoni și un sportiv rus.

Dacă Ruben Ramos a făcut parte din lotul harghitenilor și în 2016, lui i se vor alătura acum și alți doi argentinieni recomandați de Cristiano Valoppi, antrenorul lui Eduard Novak și al naționalei "pumelor". "Am optat pentru acest trio sud-american pentru că logistic este mai simplu să avem sportivi din aceeași țară, îi ajută  mult și la acomodare. În plus, ei vor ajunge la Miercurea-Ciuc în luna mai în vârf de formă și vor sta cu noi pe toată durata sezonului până în toamnă", a precizat Eduard Novak, liderul TCT.


    Hugo Velasquez
Hugo Velasquez

Ciucanii vor începe sezonul competițional la finalul lunii martie la Bonyhad în tradiționala cursă de început a sezonului din Ungaria. Tușnad Cycling va participa în numeroase competiții din Europa precum Turul Ucrainei, Turul Slovaciei, Turul Serbiei, Turul Ungariei sau Turul Bulgariei, însă principalul obiectiv este clasarea în top la competițiile internaționale din România. "Pentru noi principalul obiectiv rămâne câștigarea Turul Ținutului Secuiesc, competiția de casă. Ne dorim apoi să avem totodată o clasare în top la Turul Bihorului și Turul Sibiului, unde vor exista echipe puternice pe plan mondial", a completat cvintuplul campion mondial Eduard Novak.


    Laureano Rosas
Laureano Rosas

Echipa TCT pentru sezonul 2017: Eduard Novak (40 ani), Szabolcs Sebestyen (25 ani), Laszlo Peter (18 ani), Norbert Szabo (23 ani), Csaba Bartha (23 ani), Leonid Krasnov (Rusia/29 ani), Laureano Rosas (Argentina/26 ani), Hugo Velaszquez (Argentina/24 ani) și Ruben Ramos (Argentina/24 ani). Staff Tehnic: Cristiano Valoppi (director sportiv), Tamas Csiksaky și Nandor Lazar (mecanici&assistant Sports Director).


    Leonid Krasnov
Leonid Krasnov

Un rus de echipă pro-continentală

Cel mai important transfer realizat în intersezon de gruparea harghiteană este rusul Leonid Krasnov, cara a evoluat în trecut pentru echipa pro-continentală Gazprom RusVelo.  Acesta se poate lăuda cu victorii de etapă in Turul Mosocovei sau Turul Estoniei. "Străinii din echipă vor avea trasate obiective individuale de performanță, ei trebuie să aducă un surplus echipei. Pe rus l-a recomandat un impresar, aștept să fie vârful nostru de lance în unele tururi", a completat Eduard Novak.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net