România, pe harta europeană a sportului extrem!

Ultima actualizare:

Eroilor locali li se vor alatura peste 50 de rideri străini, semn ca Street Heroes a intrat în calendarul marilor competiţii europene de gen. Dacă ediţia naţionala din mai a strâns aproape 3000 de spectatori şi peste 200 de rideri, ediţia din acest weekend promite să bată noi recorduri.

Pe lângă misiunea de pur entertainment, Street Heroes este şi un eveniment menit sa crească scena de action sports şi interesul publicului larg pentru aceste sporturi. De aceea, Burn aruncă în competiţie un element surpriză - o rampa de skateboard şi BMX special proiectată şi construită pentru eveniment. Noul element vine în completarea Skateparkului din Parcul Tineretului şi este menit să ofere un plus de creativitate şi inovaţie competiţiei, motivând sportivii să-şi depăşească limitele cu noi combinaţii de trick-uri.

Echipa de sportivi profesionişti Burn va fi şi ea prezentă în competiţie cu cei 5 sportivi din echipa de vară, pre-calificaţi în finală: George Bărbulescu - 19 ani, skateboard; Cristian Benescu - 29 ani, skateboard; Adolf Mihail Gherghelah - 24 ani, skateboard; Demian Barnabas - 23 ani, BMX; Tibi Bajka - 19 ani, BMX. Dacă la ediţia din primăvară aceştia făceau spectacol într-o sesiune demonstrativă prezentată de Burn, la finala din acest weekend vor arăta tot ce au „învăţat" peste vară în cantonamente din afara ţării sponsorizate de către Burn.

Şi cum un festival urban nu poate exista fără muzică, vineri, 24 august, Subcarpaţi o să toarne în boxe ce au mai cules de prin folclor şi cartier, umat de Gojira, Doc şi Deliric. Iar pe 25, Okapi Studio îi prezintă pe GrasuXXL, Maximillian, Spike, Mitza, MefX, Tranda, Junky şi Dj Oldschool. Sâmbătă seara, la final de Street Heroes, la Arenele Romane Cookie Monsta şi FuntCase sunt invitaţii speciali pentru After Party-ul oficial Street Heroes.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net