România, învinsă în finala Trofeului Carpați la handbal masculin

Ultima actualizare:

    Naționala masculină de handbal a României, la Trofeul Carpați
Naționala masculină de handbal a României, la Trofeul Carpați

Naționala masculină de handbal a României a fost învinsă de reprezentativa Macedoniei de Nord în finala “Trofeului Carpați.”

Jucătorii antrenați de Rareș Fortuneanu au cedat cu scorul de 20-24, după ce la pauză conduceau cu 12-10. „Ne-am dorit foarte tare să câștigăm Trofeul Carpați. Din păcate, astăzi nu a mers foarte bine atacul și acolo s-a făcut diferența. Mai sunt zece zile până la turneul din Italia, ne dorim să pregătim mult mai bine meciurile, să fim montați. Vrem să mergem acolo cu încredere, deoarece ar fi păcat să nu venim calificați de acolo”, a declarat Marius Mocanu, component al echipei naționale de handbal a României.

Fortuneanu: “Meciul de astăzi este un semnal de alarmă”

Rareș Fortuneanu s-a declarat dezamăgit atât de rezultat, cât și de jocul naționalei României. În ianuarie, “tricolorii” vor lupta în Italia pentru un loc la barajul de calificare pentru Campionatul Mondial din 2021. La turneul din Peninsulă, handbaliștii români vor întâlni naționala țării gazdă, Georgia și Kosovo. “Multe lucruri nu au mers astăzi. Am reușit să stabilizăm faza de apărare plasată, dar, din păcate, avem aceleași probleme pe faza a doua, nu găsim soluții să marcăm goluri ușoare. Am ratat 13 mingi față în față cu portarul. S-a ratat un moment bun. Încercăm să rămânem pozitivi, dar meciul de astăzi sper să fie un semnal de alarmă, pentru că la turneul din Italia orice minge trebuie cântărită foarte bine”, a declarat Rareș Fortuneanu, selecționerul echipei naționale de handbal a României.

Nicușor Negru, accidentat

Nicusor Negru s-a accidentat în meciul cu Macedonia de Nord, din finala “Trofeului Carpați”. Extrema naționalei este incertă pentru turneul din Italia, din ianuarie. “Nu își simțea piciorul stâng, a făcut o torsiune de bazin. Vom vedea dacă îl vom avea alături de noi de pe 3 ianuarie, îmi doresc mult să îl putem recupera”, a mai spus Rareș Fortuneanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net