Live Romania - Danemarca, handbal feminin, turneul preolimpic

Ultima actualizare:

    Cristina Neagu  este considerată cea  mai valoroasă  jucătoare din lumefoto: AP
Cristina Neagu este considerată cea mai valoroasă jucătoare din lumefoto: AP

Pentru naţionala feminină de handbal a României a sosit momentul adevărului. La finalul acestui weekend, „tricolorele” vor da luptele decisive pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio.

Primul adversar al fetelor noastre este şi cel mai dificil: echipa ţării gazdă a turneului preolimpic, Danemarca. O formaţie pe care Cristina Neagu şi coechipierele ei au învins-o la Campionatul Mondial din decembrie, şi care acum încearcă să-şi ia revanşa. Din nefericire, chiar dacă sunt mobilizate la maximum, fetele noastre au ceva probleme înaintea acestei partide, după cum a declarat antrenorul formaţiei României, Thomas Ryde: „De când am plecat din ţară am avut meciul retur cu Norvegia, la care nu am folosit prima linie de jucătoare. A fost şi meciul amical cu Suedia, unde nu s-a jucat prea bine, a fost un meci cu suişuri şi coborâşuri. Am rulat lotul, cu excepţia Elizei Buceschi, ea s-a accidentat înaintea acelui meci şi nu a putut juca. Fetele nu sunt la sută la sută acum, nici fizic, şi nici mental”, a spus Ryde pentru news.ro.

Chiar dacă meciul cu Danemarca, programat diseară, de la ora 20.00 (în direct la DigiSport 2), este văzut ca o adevărată finală a grupei, Ryde spune că acesta nu e capital: ”Acesta este un turneu de 180 de minute, adică de trei meciuri, nu doar de unul. Nu consider că meciul cu Danemarca e cel mai important, chiar dacă e primul. Trebuie să jucăm până la capăt la capacitate maximă şi să luptăm pentru trei victorii. Dacă pierdem cu Danemarca, depindem enorm de celelalte două partide şi de rezultate, aşa că de-asta spun că e turneu de 180 de minute”, a conchis Ryde.

Programul României

Vineri

Ora 20.00 România – Danemarca

Sâmbătă

Ora 18.45 România – Uruguay

Duminică

Ora 18.45 România – Muntenegru

* Toate meciurile vor fi în direct la DigiSport 2.

* Primele două clasate vor obţine calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net